Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

IVAN - hallgasd végig az ausztrál funeral death-doom banda új albumát!

2020-06-17
A funeral doom / death metal zenében utazó, ausztrál Ivan zenekar negyedik nagylemeze 'Silver Screens' címmel jelenik meg június 19-én, pénteken, a Solitude Productions jóvoltából.

A 'Silver Screens' az Ivan negyedik teljes értékű albuma; összességében az ötödik hivatalos kiadványa. Az új albumon a bandától megszokott funeral death / doom metalista zenét hallhatjuk, de ugyanakkor a duó ezúttal igyekezett újabb szintre emelni a műfajt. Súlyos riffek, szomorkás hegedű-témák és atmoszférikus billentyű-játék alkot harmonikus egységet ezen a lemezen, melynek "dallamai megérintik a legzordabb lelket is; epikussága és szárnyalása pedig különlegessé és felejthetetlenné teszi az élményt".

Az alább látható lemezborító Ashley Williams műve, aki ezen illusztráció révén igyekezett kifejezni az album dalszövegi lelkületét.

A 'Silver Screens' megjelenik limitált digipak CD-n, valamint digitális formában, a Solitude Productions kiadó jóvoltából. A rendeléseket leadni itt lehet:

Az album végighallgatható az alábbi lejátszón:

A Brod Wellington énekes-dobos és Joseph Pap énekes-gitáros alkotta Ivan együttes legutóbbi albuma, a 'Memory' 2018 októberében jelent meg. A banda kiadványait meghallgatni és megrendelni a Bandcamp-en lehet.


IVAN - hallgasd végig az ausztrál funeral death-doom banda új albumát!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.