Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ASTRALBORNE - itt az Ohio-i melo-death banda új klipje, a 'Centuries In Agony'!

2020-06-19
Az Astralborne tavaly novemberben adta ki debütáló, 'Centuries in Agony' című albumát, amiről most új videoklipet mutattak be.

Az Astralborne zenekart Jayson Cessna dobos és Derik Smith gitáros hozta létre, miközben éppen a harmadik Hammer Horde albumon munkálkodtak. A zenészpáros rájött, hogy kreativitásuk határtalan, de mellék-projektben szerzett dalaik nem passzolnak a Hammer Horde viking stílusához. Ez vezetett odáig, hogy megalapították az Astralborne zenekart, aminek felállását Paul Fuzinski basszusgitáros-énekessel tették teljessé.

A trió meg is írta és stúdióban felvette első dalait, melyek egyszerre új és régi szerzemények. A 11 számos lemezen a melodic death, a black és a thrash metal műfajok keverednek, sokszínű elegyet alkotván, klasszikus stílusban előadva, de modernkori agresszióval felszerelve. Dalszövegek tekintetében az Astralborne személyes élményeket és egyéb mindennapi problémákat vonultat fel az 'Eternity's End' albumon, de visszatérő téma a halál realiszitkus ábrázolása is.

Az 'Eternity's End' 2019. november 22-én jelent meg, digitálisan limitált LP-n és digipak CD-n. Az albumot megrendelni és végighallgatni itt lehet:

Újonnan megjelent az album 'Centuries In Agony' című számának hivatalos videoklipje. Íme a premier:

Korábban a címadó dalhoz is videoklip készült:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/astralborneband


ASTRALBORNE - itt az Ohio-i melo-death banda új klipje, a 'Centuries In Agony'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.