Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

GRAVER DIGGER - itt az új dal, a 'Barbarian' szöveges videója!

2020-06-19
A Chris Boltendahl énekes vezette veterán német metalbanda nemrég kiadta új, 'Fields of Blood' című stúdiólemezét. Szeptemberben koncert Budapesten!

Íme a 'Fields of Blood' legfrissebb promóciós klipje, a 'Barbarian':

Korábban megjelent az 'All For The Kingdom' dal szöveges klipje is:

A fennállása 40. évfordulóját ünneplő Grave Digger a 2018-ban kiadott 'The Living Dead' nagylemez folytatásaként adta ki az új, 'Fields of Blood' című albumot, amit itt teljes egészében végighallgatható:

A 'Fields of Blood' albumot - ami egy "érzelmekkel teli kaland a skót történelem tájain" - itt lehet megrendelni különféle változatban; digipak CD-n, valamint limitált LP-formátumokban és box-szettbe csomagolva.

A 'Fields of Blood' nem csak egy kerek évforduló alkalmából megjelenő lemez; egyben a banda epikus Scottish Highlands-trilógiájának utolsó fejezete. Ez a trilógia az 1996-os 'Tunes of War' albummal indult, a 2010-es 'The Clans Will Rise Again' albummal folytatódott, és ezzel a nagylemez zárul.

Az új lemez promóciójával a Grave Digger ősszel útra kel, útba ejtve Budapestet is. A turnén ott lesz a szintén új albumos Orden Ogan, valamint a legendás Rage zenekar is.

A budapesti koncert szeptember 29-én kerül megrendezésre a Dürer Kertben - erről bővebb infók itt találhatók.


GRAVER DIGGER - itt az új dal, a 'Barbarian' szöveges videója!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.