Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

MALICIOUS - első nagylemezével jelentkezik a finn death metal banda; itt az új szám, a 'Death Embalmed'!

2020-09-29
A Malicious 'Deranged Hexes' címmel adja ki debütáló nagylemezét 2020 októberében, az Invictus Productions jóvoltából.

A Malicious egy "könyörtelen, barbári és sátáni" death metal banda, ami 2011-ben alakult, és 2012-ben debütált egy 'Mental Illness' című demó-lemezzel. Első hivatalos albumuk, a 'Black Fumes' EP 2015-ben jelent meg CD-n és bakeliten (valamint a későbbiekben kazettán) - ezzel pedig felkerült a banda a nemzetközi death metal-térképre, és rajongók ezrei jegyezték meg a Malicious nevet.

A banda első nagylemezére újabb öt évet kellett várni, de nem volt hiába! Most bejelentették, hogy 2020. október 30-án megjelenik a 'Deranged Hexes' album, melyen minden megtalálható, ami a Malicious korábbi anyagait jellemezte; vagyis gonosz és intenzív hangzású, brutális blackened death metal zenére kell számítani, a klasszikus Necrovore / Possessed / Sarcofago / Mike Browning-érás Morbid Angel stílus-vonalán. "This is true power from Hell!" - ahogy az Invictus Productions kiadó közleménye szól.

A 'Deranged Hexes' album megrendelhető az alábbi lejátszón, ahol meghallgatható az első két nyilvános dal, a 'Hideous Transformations' és a 'Death Embalmed':

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/MaliciousFin


MALICIOUS - első nagylemezével jelentkezik a finn death metal banda; itt az új szám, a 'Death Embalmed'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.