Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

KATAKLYSM - bejelentették az 'Unconquered' albumot; itt a friss előzetes!

2020-08-06
A legendás kanadai extrém metal banda idén ősszel új stúdióalbumot ad ki a Nuclear Blast szárnyai alatt.

Az új Kataklysm album az 'Unconquered' címet kapta - 2020. szeptember 25-én lát napvilágot, az alább látható lemezborítóval, amit az 'In the Arms of Devastation' (2006), a 'Prevail' (2008) és a 'Heaven’s Venom' (2010) albumok illusztrátora, Blake Armstrong készített.

A tracklista:
01. The Killshot
02. Cut Me Down
03. Underneath The Scars
04. Focused To Destroy You
05. The Way Back Home
06. Stitches
07. Defiant
08. Icarus Falling
09. When It's Over

Az 'Unconquered' munkálatai szokás szerint a gitáros JF Dagenais saját stúdiója, a dallasi JFD falai között zajlottak. A Kataklysm a legendás (immáron nyugdíjba vonult) Colin Richardson-t bérelte fel a hanganyag keverésére, de a stúdiós munkákba besegített Chris Clancy is. Mindezáltal is lett az 'Unconquered' a Kataklysm karrierjének egyik legkiválóbb hangzású albuma.

Az album megjelenik többféle limitált változatban és digitális formában is - erről bővebb infók itt találhatók.

Az első ízelítő a 'The Killshot' című single-dal, ami lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában, amit Scott Hansen (Digital Thunderdome) rendezett.

"A 'The Killshot' dal Machiavelli-orientált jelentéssel bír. Alapvetően a bosszúról és annak kiterveléséről szól ez a szám, de mindenki a maga szája íze szerint értelmezheti, mivel valószínűleg mindenkinek megvan a maga sztorija, amit hozzákapcsolhat a dalszöveghez. Tulajdonképpen maga a teljes album is a bosszúról, a fájdalomról, annak hatásairól, leküzdéséről és a visszavágásról szól - persze a jelenkor aktualitásaira levetítve. Februárban a Georgia állambeli Atlantába repültünk, hogy Scott Hanson rendezővel dolgozhassuk. Korábban már láttuk, mire képes ez a fickó, és mi is szerettünk volna egy ilyen stílusú videót. Az élmény felejthetetlen volt; örökké elkísér majd minket. Minden faszául és gördülékenyen haladt, aztán amikor ott ültünk a reptéren, akkor láttuk először a COVID-19 járványról és a határok lezárásáról szóló híreket...".

Az első három hivatalos album-előzetes itt érhető el:

A Kataklysm legutóbbi albuma, a 'Meditations' 2018. június elsején jelent meg. Ez volt a banda első nagylemeze, amit a Nuclear Blast kiadó gondoz.


KATAKLYSM - bejelentették az 'Unconquered' albumot; itt a friss előzetes!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.