Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SKELETON - itt a texasi black-thrash banda új dala, a 'The Sword'!

2020-06-23
Az Austin-ból származó black / thrash metal / punk banda, a Skeleton július 10-én adja ki debütáló albumát a 20 Buck Spin révén.

A "civilizáció jövőbeni elpusztítói"; vagyis a texasi Skeleton együttes néhány évvel ezelőtt jött létre, "különböző pincék és várbörtönök mélyén". A korai években elsősorban hardcore zenében utazott a banda, de az utóbbi időben jóval inkább a black / thrash metal felé orientálódtak. A csapattal most a 20 Buck Spin kiadó kötött lemezszerződést; egyúttal pedig kiderült, hogy a banda debütáló nagylemeze 2020. július 10-én jelenik meg.

A 'Skeleton' albumot Chico Jones hangmérnök / mixer közreműködésében vették fel, az Estuary Recording Facility falai között. A hanganyag végleges maszterizálását Sasha Stroud végezte el, a New York City-beli Artifact Audio Stúdióban; a lemezborítót pedig Jeremy Cook készítette, Ian Graham tervei alapján.

A 20 Buck Spin LP-n, CD-n, kazettán és digitális változatban adja ki az albumot, amit elsősorban a korai Venom / Bathory / Mayhem / Discharge / Anti Cimex / Amebix / Raspberry Bulbs / G.I.S.M. / Nightfell albumok rajongóinak ajánlanak előszeretettel; vagyis "durva punk-metalista háborús himnuszokra és a közelgő apokalipszis végső, mindent lezáró szólamaira" kell számítani!

A 'Skeleton' lemezt itt lehet előrendelni. Lentebb kedvcsinálóképpen meghallgatható két dal az albumról:

Itt pedig elérhető az újonnan megjelent, 'The Sword' című szám:

A Skeleton felállását David Skeleton gitáros, Victor Skeleton dobos-énekes, Cody Combs basszer és Alex Guzman gitáros alkotja.

Bővebb infók a zenekarról a Facebookon olvashatók.


SKELETON - itt a texasi black-thrash banda új dala, a 'The Sword'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.