Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

EXPANDER - új albummal jelentkezik a texasi "kibernetikus thrash banda"

2020-06-23
A texasi Austin-ból származó, Expander nevezetű thrash / crossover zenekar 'Neuropunk Boostergang' címmel adja ki új lemezét.

A 2014 óta "futurista metal-punk" zenében utazó Expander egyedi stílusa a banda második, 'Neuropunk Boostergang' című albumán teljesedik ki. Az elnyomó rendszerek, fegyveres erőszak és futurista világképek tematikájára épített lemezen a banda agresszív módon vonultatja fel a tőle megszokott, feszes ritmusokat, túlvilági dallamokat és vad vokál-témákat.

Az új lemezt - ami a 2017-es 'Endless Computer' folytatása - a csapat ezúttal is a híres God City Stúdióban rögzítette; így "az energia minden nüanszát sikerült audió-kapszulákba tömöríteni". A végeredmény egy "anti-gravitációs ritmusokkal és tradícionális riffekkel gazdagon megpakolt, barbár thrash-punk album" lett, ami "garantáltan elpusztítja a hallgató minden agysejtjét".

A Kurt Ballou által kevert és Joel Grind által maszterizált 'Neuropunk Boostergang' az alábbi lejátszó révén rendelhető elő:

A 2020. augusztus 21-én a Profound Lore Records jóvoltából megjelenő 'Neuropunk Boostergang' album első nyilvános dala, a 'Hyper-Flesh Aedificium' alább elérhető.

"A 'Hyper-Flesh Aedificium' dal egy olyan zenei tájat vázol fel, melyben az emberi evolúció összefonódik a városokkal, építményekkel, műemlékekkel. Ezek, az új dalban bemutatott, monolit struktúrák fizikálisan is életre kelnek, lélegeznek és öngyógyító erővel rendelkeznek; vagyis élő testként működnek. Ezen épésszel fel nem fogható architektúrák a Föld és az azon túli atmoszféra összefonódását reprezentálják; egyben pedig betekintést nyújtanak egy bio-mechanikus jövőbe, aminek megszállója az Expander lesz".

Bővebb infók, hírek a bandáról és az új albumról: www.facebook.com/expanderlives


EXPANDER - új albummal jelentkezik a texasi
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.