Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

HELLRIPPER - megjelent a brit thrash-black banda új albuma; végighallgatható a 'The Affair of the Poisons'

2020-10-19
'The Affair of the Poisons' címmel jelent meg a brit blackened thrash metal banda, a Hellripper második nagylemeze.

A 'The Affair of the Poisons' album - amin a Hellripper "old-school riffekkel és hiper-gyors szólókkal operál" - 2020. október 9-én jelent meg, a Peaceville kiadó jóvoltából.

A Hellripper zenekarra olyan old-school legendák voltak a legnagyobb hatással, mint a Venom, a Kreator, a japán Sabbat és a Metallica. A bandát James McBain alapította 2014-ben; nem sokkal ezután pedig megjelent a 'The Manifestation of Evil' című debüt-EP, melyről már sejthettük, hogy a skót banda a blackened thrash metal műfaj újabb zászlóvivője lesz. A bemutatkozó EP sikerein felbuzdulva néhány további dalt is felvett a banda (ezek különféle split-kiadványokon láttak napvilágot); majd 2017-ben megszületett és megjelent az első nagylemez, a 'Coagulating Darkness', amit a média rendkívül pozitív fogadtatásban részesített. A banda Európában és az Egyesült Államokban is nagy sikereket aratott, és a brit Metal Hammer magazin is nagyra méltatta őket. Következő megmozdulásuk egy EP volt ('Black Arts & Alchemy'), majd aktívan belevágtak a turnézásba is. Mindez odáig vezetett, hogy szerződést kötött a csapattal a legendás Peaceville lemezkiadó.

A Hellripper új albuma, a 'The Affair of the Poisons' hangmérnöke és mixere maga McBain volt; a maszterizálást pedig a neves Brad Boatright (Audiosiege Stúdió / Obituary, Midnight, Nails, stb.) végezte el. Az album címe egy valóságban is megtörtént, 17. századi gyilkosságra utal, ami boszorkánysággal és mágiával hozható kapcsolatba. Ezt tükrözi a lemezborító is, amit egy Skadvaldur nevű művész készített.

A tracklista:
01. The Affair Of The Poisons
02. Spectres Of The Blood Moon Sabbath
03. Vampire’s Grave
04. Beyond The Convent Walls
05. Savage Blasphemy
06. Hexennacht
07. Blood Orgy Of The She-Devils
08. The Hanging Tree

Az albumot itt lehet megrendelni különféle változatban. Az első két ízelítő, a 'Spectres Of The Blood Moon Sabbath' című szám szöveges videója és a 'Vampire's Grave' audiója alább érhető el, a teljes album-streammel egyetemben:


HELLRIPPER - megjelent a brit thrash-black banda új albuma; végighallgatható a 'The Affair of the Poisons'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.