Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

INNER MISSING - itt az orosz gothic metal banda új videoklipje, a 'Chasing The Wind'!

2020-06-24
A szentpétervári gothic / doom metal banda bemutatta 2019-es 'Ghostwriter' albuma friss videoklipjét.

A frontember Sigmund a következőket nyilatkozta: "Új videoklipünk az első (és valószínűleg nem az utolsó) kollaborációnk egy nagyszerű homok-művésszel, Tatyana Petrovskayával. Egy meglehetősen szokatlan vizualizáció tárul elétek, álomszerű atmoszférával, ami egyszerre sötét és reményteljes. Amint ismét színpadra állhatunk, egy vadonatúj szettlistát mutatunk be nektek, és új videó-installációval is készültünk, aminek része lesz az ehhez hasonló homok-alkotás is (emellett pedig lesznek további, exkluzív videoklipek is a közeljövőben). Az új albumunk egyébként a 'Deluge' címet viseli - jelenleg a hanganyag keverését végezzük, de már most kijelenthetjük, hogy biztosan nem fogtok csalódni".

A 2008-ban alakult Inner Missing mindeddig hét stúdióalbumot adott ki. Ezek az albumok nemrégiben váltak elérhetővé digitális / streaming formában (Spotify, Deezer, Apple Music, stb.), köszönhetően a finn Inverse Records kiadónak. A banda soron következő, nyolcadik nagylemeze, a 'Deluge' várhatóan 2021 folyamán lát napvilágot. 

A banda az aévek során olyan neves előadókkal osztotta meg a színpadot, mint a My Dying Bride, a Katatonia, a Saturnus és a Throes of Dawn.

Legutóbbi nagylemezük, a 'Ghostwriter' 2019 májusában jelent meg - alább megrendelhető és teljes egészében meghallgatható:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/InnerMissing


INNER MISSING - itt az orosz gothic metal banda új videoklipje, a 'Chasing The Wind'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.