Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

INEXORUM - hallgasd végig a kétszemélyes Minnesota-beli black metal formáció második lemezét!

2020-06-23
Az Inexorum 'Moonlit Navigation' címmel adja ki második nagylemezét június 26-án, a Gilead Media jóvoltából.

Az Inexorum-nak ez az első albuma, amit kéttagú bandaként rögzítettek. Az alapító Carl Sklidum (ének, gitár, dobok) mellett ezúttal az RIAA minősítésű producer, Matthew Kirkwold (basszusgitár, vokál) is besegített a munkálatokba.

A 'Moonlit Navigation' album - amit a minneapolisi Castle Killstorm és Rumble stúdiókban vettek fel - június 26-án megjelenik digipak CD-n, LP-n és digitális változatban is, az alább látható, Brooks Wilson által festett lemezborítóval. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

Az album alább teljes egészében végighallgatható:

 

Az új album címadó dalához hivatalos videoklip is készült:

Az Inexorum 2018-ban egyszemélyes projektként debütált, egy 'Lore of the Lakes' című albummal, melyet a projekt mestere Carl Skildum (Antiverse, Threadbare, Obsequiae), aki a korai Naglfar / Sacramentum / Dawn lemezek által ihletve írt meg és vett fel. A 'Lore of the Lakes' album koncepciója Minnesota folyói és természeti csodái köré épül. Az Inexorum zenei tekintetben pedig tulajdonképpen "a Közép-Nyugat válasza a '90-es évek svéd blackened death metal-mozgalmát" eleveníti fel.

A 'Lore of the Lakes' kapcsán Skildum korábban elmondta: “Nagyon örülök, hogy végre megoszthatom ezt az albumot mindenkivel. 2017 tavaszát és telét azzal töltöttem, hogy felzárkózva a padlásomra megalkossak néhány dalt, a '90-es évek dallamos black / death metal zenéje iránti tiszteletem nyomán. Az elmúlt években sokat dolgoztam teljes felállású bandákkal, de mindeddig még sosem gondoltam arra, hogy saját magam hozzak össze egy dal-kollekciót; ami egyébként egy fantasztikus kihívás. A zord tél, amit az ablakon át láttam, nagy mértékű ihletett adott a zeneszerzésben... nem is beszélve arról, milyen szép Minnesota természete és tájai. Nagyon hálás vagyok a Gilead Mediának, hogy segített az album megvalósításában; és persze barátomnak, Matt Kirkwold-nak, aki basszusgitáron játszik, és egyben elvégezte az album keverését”.

Íme az Inexorum debütáló albuma:

Az album rendeléséről itt lehet bővebb infókat találni.


INEXORUM - hallgasd végig a kétszemélyes Minnesota-beli black metal formáció második lemezét!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.