Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SOUTH OF NO NORTH - elkészült a 'Phagocity' album; szeptemberben debütál az olasz groove metal banda

2020-06-25
A South Of No Return nevezetű, olasz groove metal csapat 'Phagocity' címmel jelentei meg bemutatkozó albumát szeptember 4-én, a Cult Of Parthenope kiadó jóvoltából.

"A 'Phagocity' megtestesíti minden egyéni és kollektív zenei élményünket, élettapasztalatunkat; egyben pedig általa adjuk ki magunkból minden problémánkat, haragunkat, és mutatjuk be, hogyan szól egy összeomló világ zenéje. Ez az album feszes és erőszakos hangzással van ellátva - olyan éles, mint egy kés! A lemezborítót a fantasztikus Gustavo Sazes (Machine Head, Sepultura, Arch Enemy) készítette, aki ezúttal is jócskán kitett magáért: így néz kia pusztuló realitás könyörtelensége. Éljen a groove metal!" - közölte a banda.

A 'Phagocity' album koncepciója egyaránt groteszk, bizarr és cinikus; vagyis a jelenkori társadalmat mutatja be; méghozzá egy új, féregként növekvő város formájában, mely kiszívja az éltető vért minden forrásából. Szarkazmus, szójátékok és érzéketlenség - ezek a SONN fegyverei; miközben a banda hangzása egyszerre modern és különféle vegyes hatásokkal felszerelt; nyers és ütős.

A 'Phagocity' keverését és maszterizálását Riccardo Studer végezte el a római Time Collapse Recording Stúdió (Novembre, Ade, Scuorn) falai között. Vendégként többek közt Luis Maggio (Bloodtruth, Sudden Death), Julia Elenoir (5Rand) és Emanuele Lombardi (Brvmak) szerepel az albumon.

A tracklista:
01. D15F16UR3D
02. Inimical
03. Hail seitan
04. Nonceferatu
05. I.N.O.F.Y.C.M.
06. Cinder
07. Indie ass
08. Decapitalism
09. Command
10. Black in back
11. Klaatu barada nikto
12. (DISC OHM 4TH)

Hamarosan közzéteszik az első ízelítőket...

A South Of No North felállását Giulio Mirabella énekes / dalszövegíró, Roberto Tarallo gitáros-basszer és Ciro Troisi dobos alkotja.

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/sonnbandofficial


SOUTH OF NO NORTH - elkészült a 'Phagocity' album; szeptemberben debütál az olasz groove metal banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.