Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

MAD SIN - új albummal tért vissza a német psychobilly banda!

2020-09-22
Egy évtizednyi kihagyás után Németország elsőszámú psycho / punkabilly / rock’n’roll bandája, a Mad Sin új albumot adott ki, 'Unbreakable' címmel.

Az 'Unbreakable' albumon a Mad Sin alapítója, Köfte “The Big Chief” DeVille és St. Valle basszusgitáros dicső visszatérésének lehetünk tanúi. Őket kíséri szólógitáron Andy Kandil, ritmusgitáron Manny Anzaldo, dobokon pedig KO Ristolainen.

Az idők változtak, de a Mad Sin ugyanaz a tökös, ütős hangzású zenekar maradt, ami annak idején is volt; aminek köszönhetően számos elismerést nyertek - punk, country, blues; sőt hardcore, metal, ska, garage-rock és pop műfajok körében egyaránt. DeVille és bandája most még céltudatosabban tér vissza, mint valaha, hogy felfedje a Hold sötét oldalát és onnan igázza le a világot a Mad Sin színeiben!

A Mad Sin Spanyolországban rögzítette új albumát, a katalóniai Kápita Stúdióban. A munkálatokba besegített két hangmérnök / mixer-guru, Albert Suzmosas és Alicia Marin Martinez; DeVille és csapata pedig mindent beleadott, hogy egy újabb tökös anyagot tegyenek le az asztalra. A maximalitás elérése érdekében a banda a neves és tehetséges Sascha “Busy” Bühren-t (Seeed, Motörhead, Iced Earth, The BossHoss, stb. / TrueBusyness Studio) bérelte fel a hanganyag maszterizálására. Produkció és tökösség tekintetében tehát egy végtelenül erős albumra kell számítani. Ezennel kezdetét vette a psycho/punkabilly műfaj új érája!

A tracklista:
01. The Awakening (intro)
02. Are You Ready?
03. Moon Over Berlin
04. Alles ist schlecht
05. Hallucinate
06. Aggression
07. Shine a Light
08. House of Fun
09. All my Friends
10. Till Death Do Us Part
11. Memento Mori
12. Something's Wrong
13. Totgesagte leben länger
14. Kill Girl
15. The Long Hard Road Back From Hell
16. Unbreakable

Az 'Unbreakable' album szeptember jelent meg digipak CD-n, gatefold LP+CD változatban, valamint digitálisan. A rendelési infókat itt lehet megtalálni.

A Mad Sin - amint újranyitnak a klubok visszatér a turné-életbe is. "Szeretnénk, ha rajongóink ténylegesen részesei lennének az 'Unbreakable'-nek" - mondta DeVille. "Ők tették lehetővé számunkra, hogy még mindig életben lehetünk. Sokkal tartozunk nekik".

Lentebb megtekinthető az új Mad Sin album első hivatalos single-dala, a 'Moon Over Berlin' (valamint a kisfilm "így-készült" videója):


MAD SIN - új albummal tért vissza a német psychobilly banda!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.