Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

THE NAKED HIGH - hallgasd végig a kanadai blues-rock banda új EP-jét!

2020-06-26
A montreali undergrond színtérről érkező The Naked High együttes kiadta új EP-jét.

A 2015 nyarán alakult The Naked High sokszínű és változatos zenében utazik: kezdve a blues műfajtól, a rockzenén át, egyenesen a súlyos metal muzsikáig, mindenféle stílust felvonultat dalaiban.

A The Naked High zenekar gitárszólóit Hugo Leclerc-Charron biztosítja; Iron Maiden-szerű vokáljai pedig Simon Ouellet nevéhez fűződnek. A basszusgitárt Phil Perreault tépi, a rock-ritmusokat pedig Charlie Cayouette adja.

2017-ben jelent meg a banda bemutatkozó EP-je, melyen véglegessé is vált a zenekar egyedi hangzása, melyet a ’70-es évek rockzenéje és a "Seattle-stílusú" muzsika elegyeként jellemeznek maguk a tagok.

Számtalan koncertet és zenekari próbát követően a The Naked High 2020-ban kiadott egy újabb EP-t, amit 'Tap into the Evil' címmel láttak el. Az új, hat-számos anyag tökéletes prezentációja a banda hangzásbeli fejlődésének és jövőbeni rock 'n' roll-ösvényének.

A május 29-én megjelent 'Tap into the Evil' EP a lenti lejátszási listán teljes egészében végighallgatható; digitális formában pedig megrendelhető a Spotify-on, az Apple Music kínálatában, és a többi...

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/tnh.stonerrock


THE NAKED HIGH - hallgasd végig a kanadai blues-rock banda új EP-jét!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.