Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Debütáló albuma tizedik évfordulóját ünnepli a BLACK VEIL BRIDES - július végén megjelenik a 'Re-Stitch These Wounds'; itt a friss előzetes!

2020-07-26
A Black Veil Brides új kiadványa 'Re-Stitch These Wounds' címmel jelenik meg július 31-én, a Sumerian Records jóvoltából.

"Lévén jelenleg debütáló albumunk 10. évfordulóját ünnepeljük, hamarosan kiadjuk a 'We Stitch These Wounds' album újragondolt, újrarögzített változatát, ami a 'Re-Stitch These Wounds' címet kapta! Limitált változatok már most előrendelhetők a honlapunkon!" - közölte a Black Veil Brides.

A 'Re-Stitch These Wounds' album 2020. július 31-én jelenik meg, a Sumerian Records jóvoltából.

"Közönség-kedvenc dalunk, a 'Sweet Blasphemy' újragondolt és újrarögzített formája immáron elérhető minden streaming platformon! Csatlakozzatok hozzánk, és ünnepeljük együtt ezt az évfordulót! Hamarosan egy virtuális koncerten előadjuk a teljes albumot - most először teljes egészében; méghozzá ott, ahol annak idején minden kezdődött, a világhírű Whisky A Go-Go klubban, a hollywoodi Sunset Strip-en!".

Alább a 'Perfect Weapon' című szám újrarögzített változata is meghallgatható:

Az alábbi audió-klip révén belehallgathatunk az újrarögzített album többi dalába is:

Az ünnepi albumot itt lehet megrendelni, a koncertre pedig itt lehet jegyeket váltani.


Debütáló albuma tizedik évfordulóját ünnepli a BLACK VEIL BRIDES - július végén megjelenik a 'Re-Stitch These Wounds'; itt a friss előzetes!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.