Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

THE ATOMIC BITCHWAX - 'Energy' címmel mutatott be új szöveges videót az amerikai proto-metal banda

2021-03-21
A legendás Monster Magnet ritmus-szekciója alkotta The Atomic Bitchwax zenekar 2020. augusztus 28-án adta ki új, 'Scorpio' című albumát, a Tee Pee Records jóvoltából.

A The Atomic Bitchwax ütős space rock / proto-metal elegye a tavalyi évben ismét egy konkrét riff-ünnepet eredményezett. A New Jersey-beli power-trió 'Scorpio' címmel adta ki nyolcadik albumát, 2020. augusztus 28-án, a Tee Pee Records jóvoltából. Ez a 2017-es 'Force Field' album folytatása.

Az Edison-beli Sound Spa Stúdióban rögzített album hangmérnöki munkáit Stephen DeAcutis végezte el; míg a maszterizálást a neves Alan Douches (Chelsea Wolfe, Tombs, The Obsessed) látta el.

A The Atomic Bitchwax energikus, a skála teljes egészét felvonultató gitár-játéka újabb asztronómiai szintekre ér el a 'Scorpio' albumon. Az erősítők minden eddiginél veszélyesebb hangzást sugároznak; ezáltal pedig egy fülsüketítő, fémes pusztításnak lehetünk tanúi. A 'Scorpio' tehát a Sci-Fit ötvözi a Hi-Fivel; a The Atomic Bitchwax pedig a modernkori keményzene univerzumának újabb királya lesz. Chris Kosnik énekes-basszer, Garrett Sweeny gitáros és Bob Pantella ismét hozza a megszokott formáját - ezúttal olyan tempós dalok előadása révén, mint a 'Betting Man', az 'Easy Action' vagy az 'Energy', és olyan fülbemászó hangszerelésű szerezemények performanszával, mint a 'Ninja', a 'Crash' és az 'Instant Death.

A tracklista:
01.
Hope You Die
02. Energy
03. Ninja
04. Scorpio
05. Easy Action
06. Crash
07. Super Sonic
08. You Got It
09. Betting Man
10. Instant Death

Az albumot itt lehet megrendelni. Ízelítőképpen alább megtekinthető a címadó szám, valamint a 'You Got It' és az 'Easy Action' dalok hivatalos videoklipje. 2021 márciusában továbbá megjelent az album negyedik single-dala, az 'Energy' - lentebb ez is elérhető szöveges videoklip formájában:


THE ATOMIC BITCHWAX - 'Energy' címmel mutatott be új szöveges videót az amerikai proto-metal banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.