Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ANGEL MORGUE - dal-premier az amerikai death metalistáktól: 'Cosmic Torment'

2020-06-29
A 2017-ben alakult, New Hampshire-i Angel Morgue zenekar 'In the Morgue of Angels' címmel adja ki debütáló nagylemezét augusztus 7-én, a Redefining Darkness Records jóvoltából.

Az Angel Morgue egy 5 tagú "istenkáromló death metal banda", ami a New Hampshire állambeli Manchester-ben alakult. 2017-es debütáló demó-EP-jük komoly sikereket aratott amerikai underground-körökben. "Katakomba-hangzású" death metal zenéjüket doom-beütéssel és black metal-elemekkel spékelik meg - ezáltal lesz egyedi, reménytelenséget sugárzó a banda muzsikája. Az Angel Morgue egyébként olyan legendákat emleget elsőszámú inspirációjaként, mint az Immolation, az Incantation és a Desolate.

Az Angel Morgue mostanra tökélyre fejlesztette dalai gonosz megszólalását és agresszív death metal-témáit - ezt érzékelhetjük első nagylemezükön is, ami 'In the Morgue of Angels' címmel jelenik meg 2020. augusztus 7-én, a Redefining Darkness Records jóvoltából.

A lenti lejátszón előrendelhető az album, és meghallgatható annak első nyilvános dala, a 'Cosmic Torment':

Az Angel Morgue felállását Colin Ward basszusgitáros, Drew Katsantonis dobos, Ian Warren gitáros, Josiff Scurto énekes és Leonard Trombly gitáros alkotja.

Az 'In the Morgue of Angels' album producerei maguk az Angel Morgue tagjai, valamint Eric Sauter voltak. Sauter végezte el a hanganyag keverését és maszterizálását is, a Blackheart Sound Stúdió falai között. A lemezborító Jef Whitehead műve.

Bővebb infók, hírek a bandáról és az új albumról: www.facebook.com/AngelMorgueNH


ANGEL MORGUE - dal-premier az amerikai death metalistáktól: 'Cosmic Torment'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.