Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ÆNLY - itt a los angelesi metalcore banda új dala és videoklipje, az 'Up In Smoke'!

2020-10-20
Az Ænly zenekar 'Up In Smoke' címmel adott ki új digitális kislemezt, illetve a hozzá tartozó szöveges és hivatalos videoklipet.

"Új dalunk, az 'Up In Smoke' az ember belső frusztrációjának, dühének és haragjának zenei leképezése; azt a fuldokló érzést mutatja be, amit a jelenlegi, káosszal, feszültséggel és bizonytalansággal teli világban érzünk. Mindennapi életünkből hiányzik a kontrol; a megújulásra való hajlandóság és a múlttal való megbékélés..." - közölte az új single-dal kapcsán a banda.

Az 'Up In Smoke' dalszöveges videója és hivatalos videoklipje (amit a kaliforniai Van Nuys-ban forgattak, a Tigerlab Studios falai között, a Wackoe Films rendezésében) lentebb megtekinthető. A dal megvásárolható az ismert digitális zeneszolgáltatók kínálatában.

Az Ænly egy súlyos riffekkel, ütős ritmusokkal, fülbemászó dallamokkal és agresszív vokálokkal operáló, los angelesi metalcore banda, amit 2018 szeptemberében alapított a gitáros / zeneszerző / producer Riggs; mégpedig azon a napon, amikor véglegesen letette az alkoholt. Új életét jelképező bandája egy 'Allways Forward' című EP-vel debütált 2019 decemberében. Ezen a lemezen mutatkozott be az Ænly felállása, amit Andrew Lopez énekes és Manny Cave basszusgitáros egészített ki. 2020 januárjában csatlakozott a csapathoz Art Diharce szólógitáros, majd Conner Eddy dobos is.

További infók, hírek a zenekarról a Facebookon olvashatók.


ÆNLY - itt a los angelesi metalcore banda új dala és videoklipje, az 'Up In Smoke'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.