Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Dagar som denna' címmel új számot mutatott be a VANHELGA

2020-06-30
A svéd black metalisták 2 év kihagyás után jelentkeztek új dallal.

A Vanhelga új dala, a 'Dagar som denna' a banda soron következő nagylemezére fog felkerülni, ami a 2018-as 'Fredagsmys' folytatása lesz (erről bővebb infók hamarosan).

Az új dal inspirációját "a valóság sötét oldala" adta. J. Ejnarsson gitáros a következőket nyilatkozta ennek kapcsán: "A depresszió több stádiumában is úgy érzed, teljes mértékig hasztalan vagy;életednek nincs célja, elhagyott minden akarat. Erről szól ez a dal, és biztos vagyok benne, hogy sok ember, aki átesett már a depresszió valamilyen formáján, átérzi a dolgot".

A Vanhelga alapítója / énekese, 145188 (eredeti nevén: Jacob Ottosson) hozzátette: "Számomra ez a dal azt az érzést vázolja fel, amikor a reménytelenség végtelen hálójába ragad az ember. Ilyenkor az öröm csak nagyon ritkán és nagyon rövid ideig érezhető...".

A Vanhelga projektet J. Ottosson (művésznevén: “145188”) alapította 2001-ben. Egészen 2013-ig Ottosson egyszemélyes bandájaként működött a Vanhelga, de a 'Sommar' című EP-vel kezdve kibővült a felállás. Azóta három nagylemezt és két további EP-t adott ki a csapat. Legutóbbi teljes értékű stúdióalbumuk, a 'Fredagsmys' 2018. június 29-én jelent meg, az Osmose Productions jóvoltából.

Bővebb infók, hírek a bandáról itt találhatók: www.vanhelga.com


'Dagar som denna' címmel új számot mutatott be a VANHELGA
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.