Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ATHANATHEOS - második albumával tért vissza a francia epikus black-death banda; végighallgatható a 'Prophetic Era'

2020-07-01
Az AthanaTheos nevezetű, francia black / death / thrash metal zenekar 8 év után tért vissza második eposzával, ami a 'Prophetic Era (Or How Yahveh Became the One)' címet viseli.

A 'Prophetic Era (Or How Yahveh Became the One)' című album június 29-én jelent meg, a Lavadome Productions kiadó jóvoltából. A banda 2012-es debüt-albumának ('Alpha Theistic') folytatásán az AthanaTheos "ateista kalandjait folytatja hét új dalon keresztül, 48 percben".

Az AthanaTheos zenéjét elsősorban death metalként lehetne leírni, de dalaikra olyan stílus-jelzők is ráillenek, mint a "blackened", a "doom", az "epic", az "atmospheric" vagy a "dissonant". A csapat minden dala változó hangzású és stílusú; különféle aspektus tekintetében több műfajba is besorolható. Egyes dalok még Gregorián-ének betétekkel is fel vannak szerelve!

Az AthanaTheos egy több albumon keresztül ívelő koncepciót dolgozott ki. A dalokat hallgatván tehát fontos odafigyelnünk a lemezborítóra és a szövegekre is, mert ezek integrált részei a zenének. Számos karakter és történelmi nemzet kel életre ezen dalok révén. AthanaTheos-t hallgatni tehát épp olyan, mint egy izgalmas, kalandos könyvet olvasni.

A 'Prophetic Era (Or How Yahveh Became the One)' album - aminek borítóját Jérôme Mahé készítette - az alábbi lejátszó révén rendelhető meg és hallgatható végig:

Az AthanaTheos felállását Samuel Girard énekes / kórus-felelős / billentyűs, Aurélien Guerriau gitáros, Nicolas Lebreton basszusgitáros és Grégory Pein dobos alkotja.

Bővebb infók, friss hírek: www.facebook.com/athanatheos.atheistic


ATHANATHEOS - második albumával tért vissza a francia epikus black-death banda; végighallgatható a 'Prophetic Era'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.