Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

WOR - itt van az észak-karolinai groove metal banda új videoklipje, a 'Caged'!

2020-08-26
A WoR zenekar 'Prisoners' címmel dobta piacra debütáló albumát, 2020. augusztus 7-én, a Bungalo Records / Universal kiadók jóvoltából.

A WoR együttes a thrash metal, a metalcore és a hardcore-punk műfajok elemeit evgyíti zenéjében, de ugyanakkor egyedi hangzással és sajátos megszólalással operál a Raleigh városából származó banda. 

"Egy kicsit dallamos, egy kicsit old-school, de totálisan energikus - így jellemezhető a WoR debüt-albuma, a 'Prisoners', ami az elejétől a végéig egy extrém, különleges kalandot, fantasztikus metal-élményt nyújt a hallgató számára. Nincsenek letisztult gitár-témák; csakis súlyos riffek és durva, nyers ritmusok".

A WoR közleménye így szól: "Ez az album hosszú évek óta itt van a tarsolyunkban, és most végre megmutathatjuk nektek, min dolgoztunk megállás nélkül az utóbbi években! Az elejétől a végéig, ez a lemez egy dinamikus heavy metal-utazás! Vannak rajta olyan ritmusos tételek, mint a 'Predator'; olyan brutális nóták, mint a 'Caged', és olyan dallamos himnuszok, mint a 'VI Kings'. Annak ellenére, hogy a dalok tele vannak csonttörő groove-okkal, a dalszövegek mélyek és komoly üzenettel bírnak. Ettől függetlenül ha élvezitek a kemény riffeket, a dallamos témákat és a lényegretörő, dühös METALZENÉT, akkor ez az album nektek szól!".

A 'Prisoners' borítója és dallistája így néz ki:

01. Kill You
02. Caged
03. VI Kings
04. Sirens
05. A Place To Die
06. Predator
07. T.G.S.O.A.T
08. Come Out And Play
09. Hiraeth
10. Freedom Suicide

Az album első single-dala, a 'Predator' (amely dal egyébként "majdnem fel sem került a lemezre") alább elérhető hivatalos videoklip formájában:

Később megjelent a 'VI Kings' című single, majd pedig a 'Caged' című szám hivatalos klipje; itt pedig elérhető a teljes album-stream is.

A WoR Facebook-oldala itt érhető el: www.facebook.com/WoRBandOfficial


WOR - itt van az észak-karolinai groove metal banda új videoklipje, a 'Caged'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.