Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új dallal, videoklippel és playthrough-videóval jelentkezett a NOTHGARD együttes: 'Lightcrawler'

2020-08-15
A német dallamos, epikus death metal banda egy vadonatúj digitális kislemezt adott ki.

A Nothgard új digitálisa kislemeze, a 'Lightcrawler' a banda saját stúdiójában, az énekes-gitáros frontember Dom R. Crey tulajdonában álló Splendid Wave falai között került rögzítésre. A végső simításokat a legendás Maor Appelbaum végezte el a dalon, egy Los Angeles-beli stúdióban. A kislemez borítóját Michal Loranc készítette.

A dalhoz készült egy "sötét hangulatú" videoklip is, amit a Dream Film Factory munkatársai rendeztek, magas kvalitású speciális effektek" bevonásával.

Dom R. Crey így nyilatkozott: "Számomra a 'Lightcrawler' egy kicsit több mint egy sima single... Ez az egész projekt ugyanis már hosszú ideje itt keringett az agyamban; egyszerűen csak szükségem volt a megfelelő löketre, hogy dalszöveget és zenét írjak hozzá. A hallgatók számára a "Lightcrawler" egy metaforikus figura, de számomra ez egy valódi, létező lény. Ez a megtestesülése azoknak az embereknek, akikkel életem során találkoztam. Azoknak, akik kiszipolyoznak és az agyamra mennek...".

A dal gitáros playthrough-videója itt tekinthető meg:

A Nothgard felállása így néz ki:

Dom R. Crey - ének, szólógitár, billentyűk
Skaahl - gitár
Nico Kolja - basszusgitár, vokál
Felix Indra - dobok

A Nothgard legutóbbi nagylemeze, a 'Malady X' 2018 októberében jelent meg, a Metal Blade Records jóvoltából - erről bővebben itt írtunk.


Új dallal, videoklippel és playthrough-videóval jelentkezett a NOTHGARD együttes: 'Lightcrawler'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.