Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a legendás MORTA SKULD zenekar új száma, az 'Extreme Tolerance'!

2020-07-25
A veterán amerikai death metal banda elkészítette új nagylemezét, ami a 2017-es 'Wounds Deeper than Time' folytatása.

A Morta Skuld 1990-ben alakult Milwaukee-ban. A '90-es években négy, mára kultikussá vált albumot adtak ki, a Peaceville Records, illetve annak kultikus leányvállalata, a Deaf Records gondozásában. Debütáló albumuk, a '93-as 'Dying Remains' az amerikai death metal-történelem egyik leginkább megbecsült kiadványa.

A banda legutóbbi nagylemeze a 'Wounds Deeper than Time' 2017 februárjában jelent meg, miután a csapat újonnani lemezszerződést kötött eredeti kiadójával, a Peaceville-lel. Ez volt a zenekar 20 éven belüli első albuma; az 1997-es 'Surface' folytatása.

2020-ban eljött az idő, hogy egy újabb nagylemezzel örvendeztesse meg rajongóit a Dave Gregor énekes-gitáros vezette Morta Skuld. A zenekar soron következő stúióalbuma 'Suffer for Nothing' címmel lát napvilágot 2020. szeptember 25-én (ezúttal is a Peaceville Records jóvoltából).

A Morta Skuld hatodik ópusza "új szintekre emeli a banda lüktető death metal zenéjének eredetiségét és energiáját. A Belle City Sound Stúdióban tökéletesre csiszolt hangzású anyagon a legendás kvartett brutális módon tör a hallgatók érzékeire; méghozzá pengeéles riffek és őrületes szólók révén. Ez a magas kaliberű death metalista dal-kollekció bebizonyítja, hogy a Morta Skuld 30 év után is ugyanolyan erős, mint valaha"!

Az új lemez borítóját SV Bell (Rotting Christ, Amorphis, stb.) készítette. Íme a mű és a dallista:

01. Extreme Tolerance
02. Abyss Of The Mind
03. Dead Weight
04. Divide The Soulless
05. The Face I Hate
06. Forbidden
07. Godlike Shell
08. Suffer For Nothing
09. Facing Mortality
10. Machines Of Hate

Az új albumot itt lehet előrendelni különféle változatban.

Az első ízelítő az 'Extreme Tolerance' című szám szöveges videója, amit a banda így kommentált: "Az 'Extreme Tolerance' ötlete onnan jött, hogy manapság egy másik világban élünk, és egy csomó dolog, amit korábban fontosnak tartottunk, már nem létezik. Az együttérzés másokkal például ilyen, egyre ritkábban lehet találkozni ilyesmivel, bármerre is nézünk. Sok embert megállás nélkül zaklatnak mások - legyen szó akár online felületekről vagy személyes támadásokról. Sokkal elővigyázatosabbnak kell lennünk, mint korábban bármikor!".


Itt a legendás MORTA SKULD zenekar új száma, az 'Extreme Tolerance'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.