Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Take It Slow' címmel új dalt és klipet mutatott be a THE GEORGIA THUNDERBOLTS együttes

2021-05-24
A The Georgia Thunderbolts akusztikus formában prezentálja a Free zenekar legendás (utolsó) slágerét, a 'Wishing Well'-t, ami eredetileg 1973-ban jelent meg.

A The Georgia Thunderbolts új dala és videoklipje 'Take It Slow' címmel jelent meg. Ez a banda első új dala a soron következő, egyelőre cím nélküli albumról, aminek megjelenése 2021 végére várható.

Az új videoklipet Jim Arborgast rendezte. A dal kapcsán Riley Couzzourt gitáros szólalt meg: "A 'Take It Slow' az élet mellékútjairól szól. Mert az életet nem kell mindig gyorsan élni; egyszerűen csak élvezni kell és emlékezetessé tenni. Ez a szám tehát azoknak szól, akik szeretnének egy kicsit lazítani!".

Legyen az akár a Mississippi-folyó partjain, vagy épp a vidéki Angliában, a rock 'n' roll mindenhol élő, létező jelenségként tartható számon". Ezzel a ténnyel fellelkesítve húzza a talpalávalót az Appalache-hegység csúcsairól származó, Georgia-beli együttes, a The Georgia Thunderbolts, ami lélekkel teli southern, blues és nyers rockzenét játszik, "a szív legmélyéről".

Az új banda debütáló mini-albuma 2020. augusztus 21-én jelent meg, a Mascot Records jóvoltából. A lemezt pedig három videoklipes dallal vezette fel a csapat: nemrég megjelent ugyanis a 'So You Wanna Change The World' című kisfilm; korábban pedig bemutatták a 'Looking For An Old Friend' és a 'Lend A Hand' című single videoklipjét is!

"Időtálló, klasszikussal hangzással próbálkozunk, amit modern csavarokkal és friss attitűddel tarkítunk" - így mutatja be bandája zeneiségét az énekes TJ Lyle, akit Riley Couzzourt és Logan Tolbert gitárosok, Zach Everett basszusgitáros-billentyűs és Bristol Perry dobos kísér. "Mindannyian rockzenén nőttünk fel" - tette hozzá Riley. "Ha három szóval kellene jellemezni saját magunkat, akkor a 'kitartó', az 'elkötelezett' és a 'lelkes' lenne az a három szó". Bristol erre rákontrázott: "Szerintem pedig ha három szót kéne mondani, akkor a 'Rock And Roll' lenne az!".

Az ötszámos 'The Georgia Thunderbolts' EP itt rendelhető meg. Ízelítőképpen itt megtekinthető a három videoklip:

Bővebb infók, hírek a bandáról és a debüt-albumról: www.facebook.com/GAThunderbolts


'Take It Slow' címmel új dalt és klipet mutatott be a THE GEORGIA THUNDERBOLTS együttes
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.