Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

GOAT NECROPSY - itt a brazil goregrind banda debütáló videoklipje, a 'The Collector'!

2020-07-28
A brazil splattergore / goregrind banda, a Goat Necropsy bemutatta legelső videoklipjét.

A Goat Necropsy együttest W. Johann és Vic Ferreira alapította 2019 novemberében. A két őrült elme mocskos, véres és undorító témákat boncolgat, extrém metalzenei köntösben. Alapvetően goregrind / splatter / slam műfajban utazik a csapat, de dalaik hangzása a klasszikus death metalra is hajaz. Lenagyobb hatásaikként emlegetik a Carcass-t, a Dying Fetus-t, az Aborted-ot, a Cannibal Corpse-t és a Napalm Death-et.

A banda hörgőse, Vic Ferreira a los angelesi MI (Musicians Institute) iskolában sajátította el a Goat Necropsy-ban is hallható, extrém vokál-technikákat és zenei produkciót; míg W. Johann korábban a két legnevesebb brazil death metal banda, a NervoChaos és a KroW tagja volt (melynek színeiben fellépett többek közt a Rock In Rio fesztiválon).

A Goat Necropsy 'Bloody and Fresh' címmel adta ki debütáló EP-jét, 2020. május 12-én, digitális formában. A duó - ami jelenleg első nagylemezén dolgozik - első hivatalos videoklipjével zárja a bemutatkozó mini-album promóciós ciklusát: frissen megjelent a 'The Collector' című szám kisfilmje, amit São Paulo-ban forgattak.

Az új videoklipben többek közt egy brit rövid horrorfilm, a Pretty Little Dead Thing 2 (Mr. Stitch Films) egyes részletei láthatók. Hasonlóan a Goat Necropsy összes projektjéhez, ezt a videót is "csináld-magad" módban alkotta meg a zenekar. Íme a premier:

A Goat Necropsy kiadványait meghallgatni és letölteni a Bandcamp-en lehet; bővebb infókat a zenekarról pedig a Facebookon találhatunk.


GOAT NECROPSY - itt a brazil goregrind banda debütáló videoklipje, a 'The Collector'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.