Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Limitált kislemezzel készült a német prog-metalista DISILLUSION zenekar - itt a 'Between' szöveges videója!

2020-07-29
A német progresszív / dallamos death metal zenekar 2019-es visszatérő albuma, a 'The Liberation' folytatásaképpen ad ki egy új kislemezt.

2019-ben a Disillusion zenekar egy 'The Liberation' című albummal tért vissza, hatalmas sikereket aratva a rajongók és a kritikusok körében. Ezt követően a banda több teltházas koncertet adott Európa-szerte.

Ez a fantasztikus visszatérés persze nem lehetett volna sikeres a rajongók támogatása nélkül. A fanok - akik hozzájárultak a 'The Liberation' stúdiós munkáihoz - többek közt egy 'Between' című bónusz dalt is ajándékba kaptak. Ez a szám "olyan ezekben a bizonytalan, szorongással teli, változékony időkben, mintha az őszinteség és a remény himnusza; egy új kezdet zenéje lenne" - nyilatkozta a banda énekes-gitárosa, Andy Schmidt. "Szeretnénk megosztani a bizalom érzetét és egy reménysugarat veletek, mert tudjuk, hogy jelenleg rengeteg a sötét felleg...".

Habár a 'Between' végül hivatalosan nem került fel a 'The Liberation' albumra, a dal most megjelenik klasszikus, 7 hüvelykes bakelit-single formájában, 500 példányszámra limitálva, hogy ezzel is lecsökkentse az időt a Disillusion, melyet a következő nagylemez megjelenéséig várni kell. A kislemez B-oldalára nem mellesleg felkerült a 'The Libertaion' egyik dala, a 'Time To Let Go' exkluzív, vágott verziója is, ami ebben a formájában most először lát napvilágot!

A kislemez augusztus 21-én jelenik meg, a Prophecy Productions kiadó jóvoltából. Az előrendeléseket leadni itt lehet; a dal szöveges videója pedig alább tekinthető meg:


Limitált kislemezzel készült a német prog-metalista DISILLUSION zenekar - itt a 'Between' szöveges videója!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.