Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Hatodik albumát adta ki a PRIDE OF LIONS együttes - itt az új dal, a 'Heart Of The Warrior'!

2020-10-09
A Pride Of Lions duó - amit a legendás 'Eye Of The Tiger' dal szerzője / a The Ides Of March tagja, Jim Peterik és a tehetséges énekes, Toby Hitchcock alkot - új albumot dobott piacra.

Jim Peterik immáron közel 4 évtizede számít zászlóvivő egyéniségnek a melodic-rock műfaj színterén. Aktuális bandája, a Pride Of Lions pedig mindent magában foglal, amiről ez a műfaj szól: erőteljes vokálok (amiért köszönet illeti Toby Hitchcock-ot) és felejthetetlen dallamok.

A Pride Of Lions 2020. október 9-én adta ki új, hatodik nagylemezét, 'Lion Heart' címmel, a Frontiers Music Srl gondozásában. Az új lemez dalai és performanszai pedig tökéletesen prezentálják Peterik “oroszlán-szívét"! Kezdve a bombasztikus címadó dallal, át az olyan jövőbeni klasszikusokon, mint a 'Carry Me Back' és a varázslatos hangzású 'Unfinished Heart', egészen a magasztos-epikus 'Rock And Roll Boomtown' dalig, ez a lemez garantálan kielégíti minden éra melodic-rock rajongóját!

Peterik-et ezúttal is a tehetséges amerikai énekes, Toby Hitchcock kíséri, akit a gitáros-dalszerző a Pride Of Lions 2003-as (klasszikussá vált) debüt-albumán ismertetett és kedveltetett meg a közönséggel. Hitchcock-ot gyakran hasonlítják olyan legendákhoz, mint Bobby Kimball (Toto), Jimi Jamison (Survivor) vagy épp Lou Gramm (Foreigner); lévén végtelen érzelmek és hihetetlen képességek jellemzik vokál-témáit, de mégis egyedülálló, sajátos hanggal rendelkezik, aminek révén a jelenkori melodic-rock színtér egyik elsőszámú kedvencévé vált.

Jim Peterik a Pride Of Lions megalakulása óta arra törekszik, hogy klasszikus stílusú, fülbemászó dalaival elkényeztesse a rajongóit. A zenész ezúttal ismét bebizonyítja, hogy nem véletlenül emlegetik őt minden idők egyik legkiválóbb dalszerzőjeként. Az ő nevéhez fűződik többek közt a híres világ-sláger, a Survivor zenekar által előadott 'Eye Of The Tiger', a 'The Search Is Over', a 'High On You' vagy az 'I Can’t Hold Back'. Emellett ő írta a Rocky IV 'Burning Heart' című betétdalát, és Sammy Hagar-ral közreműködve a film klasszikus főcím-zenéjét is. Peterik nem mellesleg 1980 óta írja a veterán southern rock csapat, a .38 Special dalait (például: 'Hold On Loosely', 'Caught Up In You', 'Wild-Eyed Southern Boys', 'Fantasy Girl', 'Rockin’ Into The Night'), valamint több alkalommal is besegít a szintén legendás Lynyrd Skynyrd együttesnek.

Lentebb megtekinthető az új Pride Of Lions album, a 'Lion Heart' első három előzetes dala / video- és audió-klipje, a 'Carry Me Back', a 'Lion Heart' és a 'Heart Of The Warrior':

A 'Lion Heart' album teljes stúdió-felállása így nézett ki:

Toby Hitchcock - ének
Jim Peterik - ének, vokál, billentyűk, elektromos és akusztikus gitár, ütős hangszerek
Ed Breckenfeld - dobok és ütős hangszerek
Klem Hayes - basszusgitár
Mike Aquino - szóló- és ritmusgitár
Colin Peterik - dobok a 'Lion Heart' dalban
Kevin Campbell - basszusgitár a 'Lion Heart' dalban
Christian Mathew Cullen - szintetizátor, hang-programozás

Az album rendelési infói itt találhatók meg.


Hatodik albumát adta ki a PRIDE OF LIONS együttes - itt az új dal, a 'Heart Of The Warrior'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.