Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a SICK OF IT ALL karantén-videósorozatának hatodik része, a 'Deep State'!

2020-11-25
A New York City-beli hardcore-legendáknak rettentően hiányoznak a színpadok és a közönség...

Mivel a S.O.I.A. tagjai nem találtak más megoldást, otthonukban, saját nappalijukban rendeznek egyéni koncertet, majd összevágják a felvételeket, és közzéteszik a rajongók számára.

A karantén-koncertsorozat első része egy klasszikus dal, az 'Alone' performansza.

"A karantén indok (és egyúttal kifogást is) adott nekünk arra, hogy leporoljunk néhány régi kedvencet; olyan dalokat, melyek már hosszú ideje nem szerepel koncertjeink szettlistájában - vagy éppen soha nem is szerepeltek. Szerettük volna újra begyújtani a tüzet, és megosztani azt veletek, rajongókkal. Az elkövetkezendő hónapokban tehát kiadunk néhány karantén-klipes dalt, hogy ezzel tápláljuk a hardcore fáklyájának tüzét. Figyeljetek és kövessetek minket továbbra is!" - közölte a banda.

A sorozat második epizódja, a 'The Bland Within' lentebb érhető el.

Lou Koller énekes elmondta: "Itt van a Quarantine Jams második felvonása! Ez a szám egy kiváló albumról származik, ami csúnya lemezborítóval jelent meg a 2000-es évek elején. Annak idején igencsak nehéz volt olyan helyen játszani ezt a nótát, ahol kevés volt a tér a rombolásra! Nem véletlenül ez az egyik kedvenc nótánk!".

A harmadik rész, a 'Paper Tiger' felvétele alább érhető el.

"Ezúttal visszatértünk sokak által elfeledett, 2003-as albumunkhoz, ami számos rajongó szerint kultikus státusszal bír. Felélesztjük e lemezről a 'Paper Tiger' című számot, amit karantén-sorozatunk harmadik epizódjában adunk elő. Ha esetleg elfelejtettétek volna: egy pörgős punk-himnuszról van szó, ami azokról a pózerekről szól, akik csak divatból hallgatják ezt a zenét. Őket hívjuk ki egy durva párbajra!" - nyilatkozta Armand Majidi dobos.

A negyedik rész, a 'Hardcore Horseshoe' dal új klipje október végén jelent meg.

"Ezen a héten a 'Hardcore Horseshoe' dal felvételét mutatjuk be. Ez a szám legutóbbi, 'Wake the Sleeping Dragon!' című albumunkon szerepel. A dalban hallható izmos riffek a szókimondó szövegek alá játszanak, melyek pedig az öregedés és a hajhullás kombinációját boncolgatják. A szöveget Armand írta, akinek egyébként ez a kedvenc száma a lemezen. Sajnos nem volt alkalmunk élőben eljátszani ezt a nótát, mert mielőtt betettük volna a szettlistába, beütött a COVID. Szóval most itt van ez a dal, dicsőséges karantén-minőségben!".

A sorozat ötödik része, a 'Never Back Down' videója lentebb megtekinthető.

"Ez a "karantén-jam" tökéletes himnuszokat biztosít a hallgatók számára ezekben a nehéz időban! Most itt a 'Never Back Down', ami a 'The Last Act of Defiance' albumról származik! Ezzel is próbálunk segíteni mindenkinek átvészelni ezeket a szar időket; a véget nem érő járvány-helyzetet. Egy végtelenül energikus, himnusz-szerű hardcore-nótát hallhattok, melynek gyökerei a punk és az Oi műfajokban keresendők. Felfogható ez egyfajta emlékeztetőnek is: nem számít, milyen szarral dobálnak, neked akkor is menned kell előre, neked akkor is harcolnod kell!".

A hatodik, egyben utolsó epizódban a 'Deep State' dalt prezentálja a banda.

"Íme, itt van a karantén-jam utolsó része! Ebben az esetben "mélyen elmerültünk" legutóbbi albumunk, 'Wake the Sleeping Dragon!' dal-kollekciójában. Ez az ütős tétel, a 'Deep State' - ami tele van vérbeli SOIA-groove-okkal, maradt utoljára, mivel alapvetően imádjuk a dal performanszát, vizuális témáit és megszólalását! A dalszöveg arról szól, nem számít, ki a főnök, a kisember le van szarva; nekik csak az a céljuk, hogy egymásnak ugrasszanak titeket. Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a szeretetet és a támogatást, amit e videó-sorozat közzététele alatt nyújtottatok. Mondjuk még lehet, hogy nem ez az utolsó epizód... de ezeket a videókat előállítani, nem ingyenes dolog, és ugyebár nincsenek turnéink... Szóval meglátjuk, mi lesz ezután!".

A Sick Of It All legutóbbi stúdióalbuma 'Wake the Sleeping Dragon!' címmel jelent meg két évvel ezelőtt, 2018. november 2-án.


Itt a SICK OF IT ALL karantén-videósorozatának hatodik része, a 'Deep State'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.