Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SINSID - hallgasd végig a norvég old-school heavy metal banda második, 'Enter the Gates' című albumát!

2020-09-15
A klasszikus heavy metal zenében utazó Sinsid zenekar 'Enter the Gates' címmel adja ki új albumát szeptember 18-án.

A 2012-ben alakult Sinsid együttes dalaiban számos műfaj áll össze egyetlen eleggyé: zenéjükön a blues, a rock, a metal, a viking és a thrash zene is érezteti hatását, de alapvetően tradícionális, régisulis heavy metal muzsikát nyomnak. Debütáló albumuk 2018-ban jelent meg, 'Mission from Hell' címmel - ennek köszönhetően komoly hírnévre tettek szert Európa- és világszerte. "Ez a régi jó, őszinte heavy metal muzsika, a munkásosztály zenéje"... "Nem is lehetne ennél metalabb dolgot elképzelni sem"... - így szóltak a kritikák!

A banda 2020-ban folytatja "misszióját", és egy újabb, vérbeli, ütős heavy metal-himnuszokkal teli nagylemezt tesz le az asztalra! Az új lemezen a banda egyedi, klasszikus hangzásának minden eleme felfedezhető, kezdve a fülbemászó refrénekkel, át az ökölrázós himnuszokon és pokolian nyers vokálokon, egészen a nosztalgikus, '80-as évekbeli vibrálásig.

Az új, 'Enter the Gates' című album 2020. szeptember 18-án lát napvilágot, CD-n, digitális formában és limitált, számozott bakeliten. A rendeléseket az alábbi lejátszó révén lehet leadni:

A lemez címadó dala és a  'Fighting With Fire' című szám alább elérhető hivatalos videoklip formájában; itt pedig végighallgatható a teljes album:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/sinsidband


SINSID - hallgasd végig a norvég old-school heavy metal banda második, 'Enter the Gates' című albumát!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.