Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

MYGRAIN - itt a 'V' album friss videoklipje, a 'The Nightmare'!

2021-02-22
A finn dallamos death metal banda 2020. október 2-án adta ki régóta várt, új nagylemezét, a Reaper Entertainment jóvoltából.

A MyGrain zenekar 2004-ban alakult és 2015-ben oszlott fel - ezidő alatt négy nagylemezük és egy kislemezük jelent meg. 2018 nyarán a banda bejelentette újjáalakulását, és kiadtak egy új mini-lemezt: a MyGrain egy három-számos, 'III' című digitális EP-vel tért vissza három évvel ezelőtt.

Újabb két évet kellett várni, hogy elkészüljön a 'III' EP és a 2013-as 'Planetary Breathing' nagylemez folytatása. A csapat stílszerűen 'V' címmel látta el ötödik nagylemezét, ami Juho Räihä hangmérnök társaságában rögzítettek, a Soundspiral Audio Stúdió falai között. A Mygrain visszatérő nagylemeze 2020. október 2-án látott napvilágot, a Reaper Entertainment kiadó jóvoltából. "A banda készen áll, hogy átvegye az irányítást a világ felett"!

Íme az új lemez borítója és dallistája:

01. The Nightmare
02. Out of This Life
03. Summoned Duality
04. The Way of The Flesh
05. Haunted Hearts
06. The Calling
07. Game of Gods
08. Stars Fading Black
09. Fathomless Freefall
10. Waves of Doom

2021 februárjában bemutatták az album-nyitó 'The Nightmare' dal hivatalos videóját, aminek kapcsán így szól a banda-közlemény: "Végre büszkén mutathatjuk be új albumunk vad nyitó-dalának ütős videoklipjét! Ezt a videó vizuális mesterünk, Timo Honkanen (death-illustrated.net) kivitelezte, mint ahogy a többi klipünket is. Emellett hálás köszönetet kell mondanunk Toni Salminen-nek (metalscope.fi) is, aki a a kamerákat kezelte! Íme tehát a 'The Nightmare' kisfilmje!".

Az album előrendelési infói itt találhatók meg.

A banda elsőként a 'Haunted Hearts' dal, majd pedig az 'Out Of This Life' című számot osztotta meg az új albumról. Íme a premierek (a szöveges videót Timo Honkanen [Death-illustrated.net] illusztrálta):

A 'V' album hivatalos előzetesei / munkálatokat összefoglaló "track-by-track" videói itt érhetők el:

A Mygrain jelenlegi felállása így néz ki:

Tuomas "Tommy" Tuovinen - ének
Teemu Ylämäki - gitár
Joni Lahdenkauppi - gitár
Jonas Kuhlberg - basszusgitár
Janne Mikael Manninen - dobok

Bővebb infók, friss hírek a bandáról és a jövőbeni bulikról a Facebookon olvashatók.


MYGRAIN - itt a 'V' album friss videoklipje, a 'The Nightmare'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.