Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

"A koncertek megmentése" érdekében készített új videoklipet az IN FLAMES - itt a 'Stay With Me'!

2020-11-20
Az In Flames közzétette 2019-es albuma, az 'I, the Mask' egyik dalának hivatalos klipjét, melyet jótékonysági célból forgattak.

"Izzadtsággal teli küzdőterek... A torkodat szárazra üvölteni... A színpadról a tömegbe ugrani, ami ugyan ismeretlenekből áll, de mégis egy erős, kimondatlan kapocs van köztetek, így biztos vagy benne, hogy nem hagynak lezuhanni. Emélkeztek még az élő koncertekre? Az In Flames most életre kelti a COVID előtti időket ebben az új videoklipben, amit a 'Stay With Me'-hez; a 2019-es 'I, the Mask' album záró-dalához forgattak, abból a célból, hogy egy pillanatra se feledkezzünk meg azokról, akik megállás nélkül dolgoznak a színfalak mögött, annak az érdekében, hogy minél hamarabb visszatérhessünk a küzdőtérre".

Az In Flames a Save Our Stages (US), a Let The Music Play (UK), a Save Live Events Now (US), a Stagehand (UK) és a Red Alert (DE) alapítványokkal fogott össze, felelevenítvén az élő koncertek energiáját és lendületét, valamint azt a közösséget, amit mindennél erősebb kopcs tart össze. A legendás svéd banda "a koncertek megmentése" érdekében vesz részt ebben a projektben, amit United We Will Mosh elnevezéssel láttak el.

Amellett, hogy a rajongók támogathatják a fentebb említett szervezeteket, segíthetik közvetlenül az In Flames háttér-stábját is azzal, hogy megvásárolják a limitált példányszámú #UnitedWeWillMosh pólót, illetve egyéb, új, a tél alkalmából legyártott IF-terméket, a banda hivatalos online shopján keresztül.

Íme a 'Stay With Me' című szám hivatalos videoklipje:

Az In Flames 2019 márciusában adta ki legutóbbi teljes értékű stúdiólemezét, az 'I, the Mask'-et. A veterán göteborgi csapat idén továbbá piacra dobta a klasszikus 'Clayman' album 20. évfordulós, újrarögzített változatát is - minderről bővebben itt írtunk.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.