Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SPIRIT IN THE ROOM - Philip Anselmo kiadójához igazolt a los angelesi rockbanda

2020-11-23
A Pantera és a Down frontembereként ismert Philip H. Anselmo saját kiadója, a Housecore Records kötött lemezszerződést a los angelesi Spirit In The Room projekttel.

A Spirit In The Room meglehetősen sokszínű zeneiséggel bír: a '60-as évek nagyjaitól (The Doors, Hawkwind, stb.) kezdve, át a zenetörténelem teljes palettáján, egészen a Nine Inch Nails által prezentált elektronikus őrületig és a Refused agresszivitásáig, mindenféle hangzás, stílus és lázadó zenei műfaj felfedezhető a projekt dalaiban. "Érzelmes, szexi és kiszámíthatatlan" - így jellemzi a hivatalos közlemény a szóba forgó muzsikát.

A Spirit In The Room a Housecore Records kiadóval kötötte meg új lemezszerződését. A cég elnöke / alapítója, Philip H. Anselmo (Pantera, Down, En Minor, Scour) így nyilatkozott: "Rendkívül izgatott vagyok, hogy egy újabbb különleges és tehetséges bandával egyesülhetek, a Spirit In The Room személyében. Alig várom már a közös munkát, és azt is, hogy új számokat halljak tőlük. Üdv a Housecore-családban!".

A Spirit In The Room frontembere, "kreatív ereje", Dennis Sanders, hozzáfűzte: "Teljesen el vagyok képedve. Már hosszú ideje ez az egyik legnagyobb kívánságom; szóval mondanom sem kell, mennyire örülök, hogy ezentúl a Housecore Records csapatát erősíthetem. Kate [Richardson-Anselmo] és Philip csodálatos emberek - az ő támogatásuk és bizalmuk rengeteget jelent nekem. Nagyon várom már, hogy kiderüljön, mit hoz a jövő a Housecore-család számára!".

A Spirit In The Room november 25-én virtuális fellépést ad az En Minor előzenekaraként. Anselmo americana-projektje, az En Minor ezen az online rendezvényen mutatja be nemrégiben megjelent debüt-albumát. A virutális koncertre itt lehet jegyet váltani.


SPIRIT IN THE ROOM - Philip Anselmo kiadójához igazolt a los angelesi rockbanda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.