Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

COLLATERAL - 'Can’t Hold Me Down' címen új dalt és videoklipeket mutattak be a brit rockerek

2020-12-15
A brit rockbanda, a Collateral ismét bosszút áll; méghozzá egy ütős és felemelő hangulatú single-dallal, amit 'Can’t Hold Me Down' címmel láttak el.

A 'Can’t Hold Me Down' című single a Roulette Media kiadó jóvoltából jelent meg, 2020. november 26-án - itt megvásárolható digitális formában.

Az új dalt maguk a Collateral tagjai producelték, de a munkálatokhoz segítségül hívták a Grammy-jelölt hangmérnököt, Romesh Dodangodát (Bring Me The Horizon, Funeral For A Friend, Motörhead).

A 'Can’t Hold Me Down' nem mellesleg a Collateral első dala, amit az új, kibővített felállás rögzített. A hattagúra bővült zenekar új tagja Robert Fenning billentyűs és Louis Malagodi gitáros. Őket kísérik a banda eredeti tagjai; vagyis Angelo Tristan énekes-gitáros, Todd Winger gitáros, Jack Bentley-Smith basszusgitáros és Ben Atkinson dobos.

A 'Can’t Hold Me Down' című dal "reményt sugároz egy olyan világban, ami végignézte számos ipar, vállalkozás összeomlását; sőtmitöbb, családok széthullását is, a jelenleg is zajló világjárvány okán. A 'Can’t Hold Me Down' azzal az üzenettel lelkesíti a hallgatókat, hogy azok mindig a legjobbat adják magukból, attól függetlenül, milyen akadályokat és nehézségeket sodor eléjük az élet".

A Collateral frontembere, Angelo Tristan így nyilatkozott: "Az év elején rengeteg banda válságba került, és mi magunk is megakadtunk, miközben toplistás debütáló albumunk turnéja zajlott. Nem véletlen tehát, hogy mindezt a frusztráció mostanra egy lelkesítő rock-himnuszt eredményezett, melynek inspirációja remélhetőleg a világ minden táján célt talál, és közösen végre megláthatjuk a fényt az alagút végén".

"A 'Can’t Hold Me Down' stílusilag eltér a korábbi single-dalainktól: kevésbé dühös, mint a 'Lullaby'; modernebb hangzású, mint a 'Mr Big Shot'; tökösebb, mint a 'Midnight Queen', és totális ellentéte a 'Merry Go Round'-nak. Bízom benne, hogy a rajongók kezdik behatárolni hangázunk és dalszerzői stílusunk sokszínűségének alapját, amit a bandatagok egyéni és kollektív teljesítménye határoz meg" - tette hozzá Tristan.

Az új dal bemutatásra került alternatív, rajongói videoklip formájában is:

A Collateral korábban megjelent dalait / videoklipjeit itt mutattuk be.


COLLATERAL - 'Can’t Hold Me Down' címen új dalt és videoklipeket mutattak be a brit rockerek
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.