Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Öngyilkosságot követett el a fülöp-szigeteki SLAPSHOCK zenekar frontembere, Jamir Garcia

2020-11-26
A CNN Philippines jelentette, hogy a Slapshock együttes énekesét, Vladimir “Jamir” Garciát holtan találták Quezon City-beli otthonában, csütörtök reggel.

A Slapshock zenekar frontembereként ismert Vladimir “Jamir” Garcia 42 éves korában vesztette életét - közölte a CNN Philippines.

A Quezon City Rendőrség jelentése szerint Garcia élettelen testére nagynénje talált rá, a zenész saját lakásában, Barangay Sangadaan kerületben, csütörtökön reggel, 9:20 körül. A nő - segítségül hívván Garcia élettársát - megpróbálta újjáéleszteni unokaöccsét, majd a Metro North Kórház és Egészségközpontba szállította őt, de már az odaérkezésnél halottnak nyilvánították a férfit.

Garcia testvére, Cheloana közleményben tudattal a rendőrséggel és a halottkémekkel, hogy nincs szükség további nyomozásra, mivel az énekes egyérteműen saját kezével vetett véget életének - tették hozzá a riportban.

Az 1997-ben alakult metalbanda, a Slapshock többek közt olyan slágerekről ismert a nagyközönség számára, mint az 'Agent Orange', a 'Cariño Brutal' vagy a 'Langit'. A csapat 23 év után, tavaly októberben jelentette be feloszlását.


Öngyilkosságot követett el a fülöp-szigeteki SLAPSHOCK zenekar frontembere, Jamir Garcia
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.