Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Pop-feldolgozásokkal teli albumot ad ki a DOKKEN két legendája, George Lynch és Jeff Pilson - itt a Duran Duran-féle 'Ordinary World'!

2020-12-07
A legendás Dokken zenekar két virtuóza, George Lynch és Jeff Pilson közös cover-albuma december 18-án lát napvilágot.

A Cleopatra Records jóvoltából megjelenő, 'Heavy Hitters' című albumon a gitár-virtuóz George Lynch újjáegyesül egykori, Dokken-beli bandatársával, Jeff Pilson basszusgitárossal. Közösen rögzítettek egy híres pop-slágerek metal-feldolgozásából álló lemezt.

A 'Heavy Hitters' albumon többek közt olyan, jól ismert slágerek átdolgozásai kaptak helyet, mint a Duran Duran-féle 'Ordinary World', a Prince-féle 'Kiss', a OneRepublic-féle Apologize', a Carole King-féle 'I Feel The Earth', vagy az Oasis klasszikusa, a 'Champagne Supernova'. A lemzborító és a teljes dallista így néz ki:

01. One Of Us
02. You Got The Love
03. I Feel The Earth
04. Ordinary World
05. Music
06. Apologize
07. Nowhere To Run
08. Kiss
09. It’s The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine)
10. Champagne Supernova
11. Lucille (bónusz track)

A feldolgozás-lemezt itt lehet előrendelni digipak CD-n és bakeliten. Ízelítőképpen alább meghallgatható a Duran Duran-féle 'Ordinary World' dal feldolgozása:

A két Dokken-zenésznek egyébként nem ez az első közös albuma: 2003-ban kiadtak egy 'Wicked Underground' című stúdiólemezt, amin Pilson énekel és basszusgitározik, Lynch szólózik és Michael Frowein dobol. Lynch és Pilson továbbá együtt zenél a The End: Machine együttesben, aminek tagja  a Warrant énekese, Robert Mason is.


Pop-feldolgozásokkal teli albumot ad ki a DOKKEN két legendája, George Lynch és Jeff Pilson - itt a Duran Duran-féle 'Ordinary World'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.