Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Geoff Tate-tel rögzítette második albumát is az olasz SWEET OBLIVION projekt - megjelent a 'Relentless'

2021-04-09
A Frontiers Music Srl kiadó által összeállított Sweet Oblivion projekt - a debütáló album sikerein felbuzdulva - újra az egykori Queensrÿche-énekes közreműködésében alkotott új dalokat.

A Sweet Oblivion tehát nemrég felvette második albumát; mégpedig a legendás Geoff Tate (ex-Queensrÿche) közreműködésében. A két fél első közös megmozdulása 2019 nyarán történt meg - ekkor jelent meg az első Sweet Oblivion album.

A híreket a Frontiers Music Srl főnöke, Serafino Perugino osztotta meg: "A fantasztikus Geoff Tate visszatér egy új Sweet Oblivion album erejéig! Ezúttal úgy döntöttünk, hogy a produkciós munkálatokat Aldo Lonobile (Secret Sphere, Archon Angel, Timo Tolkki's Avalon) kezébe adjuk, aki garantálja, hogy meglepetést fog okozni mindenkinek, egyben pedig megőrzi és továbbfejleszti a debüt-album védjegyeit!".

Mint most kiderült, a 'Sweet Oblivion második albuma 2021. április 9-én jelent meg, 'Relentless' címmel. A rendelési infókat itt lehet megtalálni.

A tracklista:
01. Once Again One Sin
02. Strong Pressure
03. Let It Be
04. Another Change
05. Wake Up Call
06. Remember Me
07. Anybody Out There
08. Aria
09. I’ll Be The One
10. Fly Angel Fly

Míg a Sweet Oblivion előző albumának produceri és dalszerzői munkái Simone Mularoni-ra (DGM) voltak bízva; a 'Relentless' esetében ezt a feladatot egy másik olasz maestro, Aldo Lonobile (Secret Sphere, Timo Tolkki's Avalon, Archon Angel, stb.) látta el, Tate közreműködésével. Egyúttal a gitár-témákat is Aldo rögzítette az új lemezre. A dobok mögött Michele Sanna ül; basszusgitáros Luigi Andreone, billentyűkön pedig Antonio Agate játszik.

Egyik különlegessége az albumnak, hogy Tate - karrierje során - most először énekel olasz nyelven; méghozzá az 'Aria' című számban, amiben vendégként gitározik Walter Cianciusi és Dario Parente, akik a Tate-féle Operation: Mindcrime turné-bandájának is a tagjai.

"Az utóbbi időben egyre több időt töltök Olaszországban. Az ottani emberek és a kultúra teljesen rabul ejtette a szívem. Nagy örömömre szolgált együtt dolgozni olasz barátaimmal ezen a klasszikus metal-albumon" - nyilatkozta Tate.

Egyszóval: Tate korai, Queensryche-beli munkásságának és az első Sweet Oblivion lemeznek a rajongói semmiképpen ne hagyják ki a 'Relentless' albumot!

A 'Relentless' első ízelítője, a 'Strong Pressure' című szám szöveges videója itt érhető el:

Később megjelent az 'Another Change' dal hivatalos videója - ez itt tekinthető meg:

Az album megjelenésének napján pedig bemutatták a 'Remember Me' című számot:


Geoff Tate-tel rögzítette második albumát is az olasz SWEET OBLIVION projekt - megjelent a 'Relentless'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.