Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a friss dal az UNFLESH új, 'Inhumation' című albumáról: 'Holocaust Of Stars'!

2021-03-02
A New Hampshire-beli blackened death metal banda, az Unflesh április 2-án adja ki második, 'Inhumation' című albumát.

A 2018 májusában megjelent, debütáló Unflesh album folytatásaként rögzített 'Inhumation' lemezen az eredeti tag, a dalszerző / énekes-gitáros Ryan Beevers (Solium Fatalis) mellett két új tag - a basszusgitáros Orion Hubbard (Excrecor) és a dobos Jeff Saltzman (Aversed, Allegaeon, Continuum, Solium Fatalis) zenél.

Beevers a következőképpen nyilatkozott az új album irányzata kapcsán: "Ezen az albumon arra törekedtünk, hogy a dalszövegek és a hangzás révén még jobban kiemeljük zenénk sötét atmoszféráját; ezáltal a hallgatók még mélyebbre merülhetnek az általunk nyújtott muzikális élményben. Új lemezünk jóval dinamikusabb, és számos új elemmel van felszerelve; továbbá pedig rengeteg a hangulat-váltás a dalok között".

"Az 'Inhumation' koncepciója a deszenzibilizáció és az úgynevezett lélek-vesztés köré épül. A lemez címét metaforaként kell értelmezni; lévén az "Inhumation" eredeti definíciója a holtak elföldelésének gyakorlatát jelenti. Ezen album esetében - érzelmek tekintetében - a cím ennél spirituálisabb jelentést képvisel. Az album minden egyes dala felfogható egyfajta meditációként is, és mire a hallgató a végére ér az anyagnak, értelmet nyer a dalok összessége".

"Sokat dolgoztam azon, hogy a riffek és a dalszövegek összhangja konkrét, kiegyensúlyozott atmoszférát sugározzon. A célom az volt, hogy egy mély, spirituális élményt nyújtsak, és érzésem szerint ezt sikerült is elérnem, mind az össz-hangzás, mind pedig a lemezborító tekintetében. Minden résztvevő igazán keményen dolgozott az albumon. Alig várjuk már, hogy megosszuk mindenkivel a végeredményt, és végre ténylegesen is dokumentálhassuk az Unflesh-hangzás következő szintjét" - tette hozzá a frontember.

Az 'Inhumation' album borítóját Junki Sakuraba (Seven Spires) készítette. A hanganyag keverését és maszterizálását a neves V. Santura (Triptykon, Dark Fortress) látta el, a Landshut-beli Woodshed Stúdió falai között.

A tracklista:
01. Behold Nightfall
02. Vast Forest Of Impaled Cadavers
03. To Renounce Flesh And Blood
04. Inhumation
05. Holocaust Of Stars
06. The Sepulchral Depths
07. Amongst Horrors Must I Dwell
08. Dehumanized Legion

Alább elérhető az első hivatalos, 2 perces kedvcsináló az albumhoz:

Itt pedig meghallgatható a 'To Renounce Flesh And Blood' és az újonnan megjelent, 'Holocaust Of Stars' című szám:

Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebookon olvashatók.


Itt a friss dal az UNFLESH új, 'Inhumation' című albumáról: 'Holocaust Of Stars'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.