Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Ilyen volt a WELICORUSS zenekar első 15 éve - itt a 15 Years Of Madness című dokumentumfilm!

2021-01-13
A csehországi székhelyű pogány black metal banda közzétett egy 2 és fél órás hosszúságú dokumentumfilmet, melyben összefoglalják a megalakulásuk óta eltelt 15 esztendőt.

A Welicoruss 15 Years Of Madness című dokumentumfilmjében a banda megalakulásától kezdve, egészen a mai napig láthatunk mindenféle felvételt - köztük ritkaságnak számító klip-részleteket is. 

A két és fél órás dokumentumfilmet két részre osztották; az első fejezetben a bandavezér Alexey és az egykori tagok mesélik el, min mentek keresztül pályafutásuk "orosz időszakában" (lévén a kezdetekben az oroszországi Novoszibirszkben volt a banda székhelye); a második részben pedig Alexey 2014-beni Csehországba költözéséről, valamint a közelmúltbeli stúdió- és koncert-tevékenységekről van szó. A film nem mellesleg az orosz és a szibériai metal-színtér fejlődését is bemutatja; ugyanakkor azt is megmagyarázza, Alexey miért hagyta el szülőhazáját.

A frontember így nyilatkozott: "Igen, 15 év nagyon hosszú idő. Rengeteg dolgot megtapasztaltunk, átéltünk ez idő alatt; e dokumentumfilm célja pedig az, hogy megmutassa, miért érdemes ezt csinálnunk; mi hajt minket; mi a Welicoruss valódi koncepciója. Reméljük, ezt a filmet nem csak a Welicoruss rajongói, hanem általában véve a heavy metal-fanok is kedvelni fogják".

Friss hírek, aktualitások a bandától: www.facebook.com/welicoruss


Ilyen volt a WELICORUSS zenekar első 15 éve - itt a 15 Years Of Madness című dokumentumfilm!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.