Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

PLASTIC TEARS - itt van a finn street-rockerek új videoklipje, a 'Doomsday Girls'!

2021-10-01
A Helsinki-ből származó street-rock banda, a Plastic Tears bemutatta aktuális albuma, az 'Anthems for Misfits' friss videoklipjét.

A Plastic Tears együttes - amit Miqu December énekes, Eco Xtasy dobos, Edu Kettunen basszusgitáros, valamint Juha Pietiläinen és Andy Whitewine gitárosok alkotnak - egy Helsinki-beli sleaze / dark glam / punk-rock csapat, melynek zenéjét klasszikus rock muzsika, némi pop- és punk-hatás, valamint vérbeli hard rock-hangzás teszi egyedivé. A Plastic Tears "színes és néhol drámai" karrierje 2021 elején újabb csúcspontjához érkezett; lévén a bandával a Wormholedeath Records kötött lemezszerződést negyedik albumára, ami az 'Anthems for Misfits' címet kapta.

Az új album "a Plastic Tears eddigi legváltozatosabb kiadványa, de az új dalok hangzás tekintetében hűek maradnak a zenekar gyökereihez". Az 'Anthems for Misfits' lemezre 12 "karakteres, dinamikus és fülbemászóan dallamos" nóta került fel - etekintetben egyértelműen nevezhető ez az anyag az előző lemez ('Angels with Attitude') természetes folytatásának. Ettől függetlenül "a banda felülmúlt minden elvárást, és arra törekedett, hogy végtelen örömet okozzon minden rock ’n’ roll-fannak és zenerajongónak"!

"Új albumunk az eddigi legerősebb anyagunk. Új dalaink a punk-rock stílustól a blues-os popzenéig terjednek; és mindent hallhattok rajta, ami ezek között van. Ugyanakkor továbbra is egyértelműen Plastic Tears-ként szólnak ezek a nóták. Alapvetően rock ’n’ roll zenét játszunk, némi punk-os beütéssel; és ezúttal is pontosan erre kell számítanotok - megfűszerezve egy kis ezzel-azzal" - közölte a banda.

A tracklista:
01. Doomsday Girls
02. Riot Zone
03. Clash In The Night
04. Look Of Lies
05. Hallucinations
06. Divine
07. Radar Eyes
08. Restless Outsider
09. Nobody Likes A Crybaby
10. Candlelight Hate Affair
11. Communication
12. Imaginary Virgin Mary

Frissen megjelent a 'Doomsday Girls' című szám hivatalos klipje, amit Eco Inkinen rendezővel forgattak Helsinkiben, a Suvilahti gördeszka-parkban és a Hietaniemi temetőben. A "doomsday girl" szerepét Elina Laine játssza.

Alább elérhető a 'Communication' című szám hivatalos videoklipje is:

Itt pedig megtekinthető az első album-előzetes:

Az 'Anthems for Misfits' albumot a Wormholedeath Records adja ki a világ minden táján, a The Orchard és az Aural Music Group terjesztésében, egy egyelőre ismeretlen dátumon. Hamarosan jönnek a friss hírek!


PLASTIC TEARS - itt van a finn street-rockerek új videoklipje, a 'Doomsday Girls'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.