Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a második single a MIDNITE CITY új albumáról: 'Atomic'!

2021-03-06
A brit rockbanda 2021-ben bosszú áll, egy 'Itch You Can't Scratch' című albummal.

A 2017-ben alakult Midnite City rövid időn belül a modernkori hair-metal színtér egyik vezető bandájává nőtte ki magát. Legutóbbi albumunk, a 2018-ban megjelent 'There Goes the Neighbourhood' és annak promóciós turnéja bebizonyította, hogy megállíthatatlan erőt és vérbeli aréna-lendületet képvisel a banda.

A Rob Wylde énekes, Miles Meakin szólógitáros, Josh ‘Tabbie’ Williams basszusgitáros, Shawn Charvette billentyűs és Pete Newdeck dobos alkotta Midnite City a közelmúltban lebonyolított két egymást követő brit turnét, egy európai körutat és egy ausztrál koncert-sorozatot is; nem mellesleg két teltházas koncertet adtak Japában. Egyre növekvő rajongótáboruk elsősorban energikus hangzása, "feel-good" kisugárzása és fülbemászó party-rock himnuszai révén kedvelik a csapatot.

Két nagysikerű stúdióalbummal a háta mögött, a Midnite City 2021-ben tér vissza harmadik nagylemezével, ami már új kiadójuk, a Roulette Media Records dob piacra, 2021. május 28-án. Az 'Itch You Can't Scratch' című albumon - a hivatalos közlemény szerint - a banda "jobban néz ki és jobban szól, mint valaha. Új dalaikkal egy felejthetetlen kalandot és egyedülálló élményt nyújtanak a hallgatók számára"!

Az 'Itch You Can't Scratch' album borítója így néz ki:

Az albumot itt lehet előrendelni különféle változatban.

Első ízelítőként a 'Crawlin' In The Dirt' című single-dalt osztotta meg a banda, hivatalos videoklip formájában. A dal digitális kislemezként is megvásárolható. Íme a premier:

Újonnan megjelent az 'Atomic' című single-dal is, amit így kommentált a banda: "Az 'Atomic' négy percen belül összefoglal mindent, amiről ez a band szól. Ez a dal arra szólít fel mindenkit, hogy felejtse el a problémákat; éljen a pillanatnak, és érezze jól magát, amíg ez lehetséges! A világnak komoly mértékű pozitivitásra van szüksége; méghozzá most! Készüljünk tehát fel az év bulijára!".

Bővebb infók, hírek a bandáról és az új albumról: www.facebook.com/midnitecityuk


Itt a második single a MIDNITE CITY új albumáról: 'Atomic'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.