Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bemutatta harmadik, 'Seventh Heaven' című dalát Todd Kerns és Matt Starr új bandája, a MINEFIELD

2021-02-23
A Slash Featuring Myles Kennedy & The Conspirators együttes basszusgitárosa, Todd Kerns néhány hónapja új bandát alapított, Minefield néven.

A Minefield együttest 2020 elején hozta létre az énekes-gitáros Brandon Fields és a basszusgitáros Todd Kerns. Mellettük Jeremy Asbrock (gitár, vokál) és Matt Starr (dobok) alkotja a banda felállását. Fields az elmúlt években elsősorban szóló-előadóként vált ismertté - Detroit környékén az egyik legjobb szólógitárosként tartják számon. Todd Kerns elsőszámú munkája a Slash Featuring Myles Kennedy & The Conspirators zenekar basszusgitárosi posztja, amit 2010 óta tölt be; emellett pedig három kanadai rockbandában (The Age Of Electric, Static In Stereo, Toque) is frontember-szerepet tölt be. Jeremy Asbrock jelenleg az egykori KISS gitáros Ace Frehley szólóbandájának tagja, de rendszeresen részt szokott venni Gene Simmons szóló-megmozdulásaiban is. Matt Starr szintén Ace Frehley szólóbandájában zenélt az elmúlt egy évtizedben, de emellett tagja a legendás Mr. Big együttesnek is.

Az új, Minefield nevezetű all-star csapat legújabb, harmadik single-dala, a 'Seventh Heaven' frissen megjelent digitális kislemez formájában. Íme a premier:

A zenekar egy 'Alone Together' című számmal debütált 2020. szeptember 21-én. A Golden Robot Records jóvoltából megjelent single-dalt itt lehet digitálisan megvásárolni; alább pedig szöveges videó és hivatalos videoklip formájában megtekinteni:

A Minefield második single-dala 'Home' címmel jelent meg november 16-án. A 'Home' egy "fülbemászó aréna-refrénnel felszerelt, ütős hard rock dal, mely azt igazolja, hogy a Minefield egyértelműen színpadra érett". A 'Home' dalban az 'Alone Together'-rel megegyező all-star felállás zenél. Az új dal hanganyagát Anthony Focx keverte és maszterizálta.


Bemutatta harmadik, 'Seventh Heaven' című dalát Todd Kerns és Matt Starr új bandája, a MINEFIELD
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.