Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a román hard rock banda, a MANIC SINNERS új videoklipje, a 'Ball And Chain'!

2022-04-13
A neves Frontiers Music Srl kiadó jelentette nemrég be első romániai igazolását; a Manic Sinners zenekart, aminek immáron a debütáló lemeze is elérhető a kínálatukban.

A Manic Sinners egy dallamos hard rock banda, amit Románia legtehetségesebb zenészeinek egyike, Adrian Igrisan alapított, Ovidiu Anton és Toni Dijmarescu társaságában.

A Manic Sinners immáron piacra dobta első albumát. A 'King of the Badlands' címet viselő albumot 2022. február 18-án adta ki a Frontiers. Stílus tekintetében minden elem felfedezhető ezen az albumon, ami a heavy / hard rock stílust elsősorban jellemzi: szárnyaló vokálok, pusztító riffek, feszes szólók, fülbemászó refrének és egy vérbeli power-ballad. Az album keverését nem mellesleg a legendás Alessandro Del Vecchio (Revolution Saints, Hardline, stb.) látta el.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük: több albumra szóló szerződést kötöttünk a Frontiers kiadóval" - közölte nemrég a banda. "Hatalmas siker és megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen nagy múlttal és hírnévvel rendelkező kiadóhoz tartozhatunk. Biztosak vagyunk benne, hogy dalaink meg fogják érinteni a melodic rock műfaj rajongóinak szívét és elméjét a világ minden táján. Ugyanakkor annak is nagyon örülünk, hogy ezáltal megnyílt egy nemzetközi kapu más román előadók előtt is; lévén hazánk komoly rockzenei tradíciókkal rendelkezik".

A 'King of the Badlands' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Drifters Union
02. King Of The Badlands
03. Anastasia
04. Ball And Chain
05. Under The Gun
06. Out For Blood (instrumentális)
07. Carousel
08. Nobody Moves
09. Play To Lose
10. Crimson Queen (instrumentális)
11. A Million Miles
12. Down In Flames

Alább elérhető a banda bemutatkozó single-dala, a 'Down In Flames', ami digitális single formájában itt vásárolható meg.

Íme a 'Down In Flames' dal premiere:

Emellett - ízelítőképpen a nagylemez rendeléséhez - megjelent a banda első hivatalos videoklipje, amit a 'Drifters Union' című album-nyitó számhoz készítettek.

Alább elérhető az 'Under The Gun' és a 'Carousel' című számok dalszöveges videója:

2022 áprilisában továbbá bemutatták a 'Ball And Chain' című szám hivatalos videoklipjét is - íme a premier:

Adrian Igrisan - aki billentyűzik és dobol a Manic Sinners zenekarban - hosszú éveken keresztül volt Románia legkedveltebb rockbandája, a Cargo énekes-gitárosa. Számos aranylemezt és teltházas koncertet tudhat maga mögött - többek között olyan legendák előzenekaraként is felléphetett eredeti bandájával, mint az Iron Maiden, a Uriah Heep és a Gillan. Románia elnöke korábban lovagkereszttel is kitűntette Igrisan-t, a zenész kultúrális szerepvállalása okán. Adrian tehát kétségkívül Kelet-Európa egyik legikonikusabb zenésze.

A Manic Sinners énekese, Ovidiu Anton kétségkívül Románia egyik legtehetségesebb énekese. Anton először 2016-ban vált ismertté, miután megnyerte az ország válogatóját, és ő képviselhette hazáját az Eurovíziós Dalfesztiválon. Nem mellesleg ő az alapítója és énekese az Anton nevű bandának, és szólóban is sikeres karriert tudhat maga mögött.

A Manic Sinners gitáros-basszerosa, Toni Dijmarescu jelenleg Németországban él, Saarland területén, ahol keményen dolgozó stúdió- és koncert-zenészként ismerik őt. Producerként és zenészként is számtalan produkció fűződik nevéhez.

A Manic Sinners hivatalos Facebook-oldala itt érhető el.

 

Itt a román hard rock banda, a MANIC SINNERS új videoklipje, a 'Ball And Chain'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.