Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új dallal és videoklippel tért vissza a GRANNY 4 BARREL - itt a 'The Art Of Deception'!

2021-03-06
A Granny 4 Barrel nevezetű, "neo-viktoriánus steampunk shock-rock rémálom" 2 év kihagyás után jelentkezett új single-dallal.

A COVID-19 járvány ellenére a banda frontembere, Granny (eredeti nevén: Terry LeRoi) egyesítette erejét David Bendeth producer-zeneszerzővel, hogy a "LeRoi XIII" nevű projekt keretében felvegyenek és kiadjanak egy Ronnie James Dio-feldolgozást ('Stand Up And Shout'). Ebben a dalban vendégként szerepelt két neves gitáros, Will Hunt és Troy McLawhorn (Evanescence); valamint Aaron Pauley (Of Mice & Men) és Sammy Boller pengetős. A feldolgozást - aminek bevételeit Dio Stand Up And Shout rák-ellenes alapítványa javára írtak jóvá - több százezer alkalommal hallgatták meg és töltötték le a rajongók; nagy sikere lett a világ minden táján.

Ezeken a sikeresen felbudulva állt újra össze 2020 végén a Granny 4 Barrel. A "neo-viktoriánus steampunk shock-rock rémálomnak" titutált együttes 2021 folyamán egy nagyszabású single-sorozatot tár a közönség elé - ennek első fejezete a 'The Art Of Deception'; egy erőteljes nóta; egy még erőteljesebb videoklippel megfejelve!

Az új videoklipet egy régi kastélyban (“Greystone Court”) forgatták, a Hudson-folyó mentén. A két rendező, David Brodsky és Allison Woest (My Good Eye Visuals) a környezet sötét atmoszféráját ötvözte a hasonló hangulatú és hangvételű dallal. Brodsky explains “We shot filming in super-slow-motion, we were able to capture our stellar cast’s interpretive dances, bringing the song to life visually and expressively. It was a remarkably entertaining shoot and we’re all quite proud of the result.”

LeRoi a következőket nyilatkozta: "Granny karakterét különféle horrorfilmek, gonosz karakterek és anti-hősök ihlették. Ha jobban megnézitek, vannak pszichológiai komponensei ennek az alteregónak, melyek még mélyebb betekintést nyújtanak a személyiségéhez. Számomra ez a tökéletes platform a sztereotípiák és az intolerancia iránti ellenérzeteim kifejezésére. Ugyanakkor, színpadi / színházi és zenei szempontból ez a karakter ad nekem egyfajta kielégülést. Granny kiterjedt családja (vagyis a rajongók) nem csak a G4B őrült vizualitásával, hanem a heavy metal zene veszélyességével is azonosítják ezt a személyt, ami egyébként olyan, mintha egy tökös metal-boszorkány lenne (haha)! De Granny - ellent mondva a közhiedelmeknek - alapvetően a gonoszság és az intolerancia ellenében lép fel. Épp ezért az a Granny 4 Barrel egyik mottója is, hogy "Sose ítélj meg egy könyvet a borító alapján"!".

"Megírni az új számot David Bendeth-tel közösen, fantasztikus élmény volt!" - folytatta LeRoi. "Mind zenei, mind pedig vokálok tekintetében meglehetősen sötét vizekre eveztünk. Érzésünk szerint minden rajongók kötődhet valamiféle módon a 'The Art Of Deception' dalhoz, aminek alapvető kérdése az: "Valójában kiben bízol? A hatalomban... a barátaidban... kiben?". Közben pedig oda kell figyelni, mert a csalók köztünk vannak; farkasként járnak báránybőrben... Egyszóval: nagy megtiszteltetés számunkra, hogy megoszthatjuk ezt a dalt minden rock ‘n’ roll-kölyökkel!".

A Granny 4 Barrel annak idején egy 'Freak Flag' című single-dallal robbant be a köztudatba; majd intenzíven turnézott a Amerika-szerte, ahol dalaikat is rendszeresen sugározták a különféle rock-rádiók - főként a 'Nitro Sexy' című számot, ami az egyik legsikeresebb G4B-dal lett. A banda legtöbb single-dalát provokatív és őrülettel teli videoklipek kísérik - ilyen például a 'She Likes Guns', amit nem más, mint a legendás Stormy Daniels rendezett. A Granny 4 Barrelmost készen áll, hogy leigázza a 2021-es évet is - jelenleg is készül a banda legjobb albuma, de addig se hagyja ki senki az első csapást, a 'The Art Of Deception'-t!


Új dallal és videoklippel tért vissza a GRANNY 4 BARREL - itt a 'The Art Of Deception'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.