Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a VOID VATOR új klipes dala, az 'I Want More'!

2021-03-07
A kaliforniai hard rock / heavy metal banda 'Great Fear Rising' címmel adja ki új albumát április 23-án, a Ripple Music kiadó jóvoltából.

A Void Vator felállását Lucas Kanopa énekes-gitáros, Erik Kluiber gitáros, Sam Harman basszer és German Moura dobos alkotja. Zenéjüket "magasfeszültségű hard rockként" jellemzik - dalaikban a "Megadeth agresszivitása vegyül a Foo Fighters rádió-barát hangzásával".

Debütáló, 'Dehumanized' című EP-jük 2017-ben; második mini-lemezük, a 'Stranded' 2019-ben jelent meg. Ezután, 2020-ban egy Queen-feldolgozással ('Tie Your Mother Down') szerepelt a banda a Mos Generator zenekarral közös split-albumon; most pedig bejelentették első nagylemezüket, ami 'Great Fear Rising' címmel jelenik meg 2021. április 23-án, a Ripple Music kiadó jóvoltából.

A 'Great Fear Rising' egy "félelmet nem ismerő, könyörtelen kalapácsként lesújtó metal-támadás a kaliforniai triótól. Az új lemez egyértelműen a csapat legkeményebb, legütősebb anyaga. Napsütötte heavy metal zenéjük ezúttal sem ismer határokat. A banda egyedi stílusa mellett olyan legendák klasszikus albumainak hatására kell számítani, mint a Power Trip, a Megadeth, a Metallica, a Van Halen vagy a Turbonegro".

Az új albumot a COVID-19 járvány ideje alatt írta meg a rögzítette a Void Vator, Michael Spreitzer hangmérnök (Devildriver / Audio Vault Studio) közreműködésében, a kaliforniai Torrance-ben. A hanganyag keverését a connecticuti Milford-ban végezte el Nick Bellmore (Toxic Holocaust, Kingdom Of Sorrow / Dexter’s Lab Recording).

A 'Great Fear Rising' borítója és dallistája így néz ki:

01. I Can't Take It
02. I Want More
03. There's Something Wrong With Us
04. Losing Control
05. Great Fear Rising
06. McGyver's Mullet
07. Encounter
08. Poltergeist
09. Infierno

Újonnan megjelent az 'I Want More' című szám hivatalos videója, korábban pedig bemutatták az 'I Can't Take It' dal kisfilmjét. Lentebb mindkét videoklip elérhető.

"Az 'I Want More' folytatása annak a történetnek, amit az 'I Can't Take It' dallal megkezdtünk. A rock 'n' roll mindig is tabu-téma volt szülővárosunkban; ezért a Void Vator összepakolt, és nekivágott Arizonának, ahol több szabadság van. Azt mondják, az élet másolja a művészetet - a mi esetünkben azonban az élet és a művészet egy és ugyanaz a dolog..." - fűzte hozzá a banda.

Az új album előrendelési infói itt érhetők el.

Bővebb infók a bandáról a Facebook-on olvashatók.


Itt a VOID VATOR új klipes dala, az 'I Want More'!
További képek
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.