Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Pénteken új albumot ad ki a ME AND THAT MAN együttes - itt a friss klipes dal, az 'Under The Spell'!

2021-11-17
A Me And That Man nevű blues / dark folk / Americana projekt - aminek mestere a Behemoth frontembere, Adam 'Nergal' Darski - hamarosan kiadja második albumát.

A Me And That Man együttes új stúdióalbuma 'New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 2' címmel jelenik meg 2021. november 19-én, a Napalm Records gondozásában, az alább látható, Bartek-Rogalewicz által készített borítóval:

Nergal nyilatkozata így szól: "Itt vagyunk újra, emberek! Itt a 'New Man, New Songs, Same Shit, Volume 2'! A dörgést pedig már ismeritek: ezúttal is a legjobbak legjobbjait gyűjtöttem magam köré, hogy megalkossak egy új, egyedi dal-kollekciót. Ezt az albumot egy lengyel, olasz és ukrán zenészekből álló csapattal készítettük el - 18 hónapon keresztül dolgoztunk rajta. A végeredmény csodálatos, a performanszok pedig fantasztikusak lettek! Köszönet Nektek, elvtársak: Abbath, Alissa, Amalie, Anders, Blaze, Chris G, Chris H, David, Devin, Douglas, Frank, Gary, Hank, Jeff, Kris, M.Goore, Michale, Ralf és Randy. Azt egyelőre senki nem tudja, mikor tudunk ténylegesen is összegyűlni, hogy közösen adjuk elő ezeket a nótákat, de igyekszek mindent megtenni ennek érdekében! Addig is élvezzétek a stúdiós bulit!".

A Me And That Man jelenlegi alap-felállása így néz ki:

Adam 'Nergal' Darski - ének, gitár
Łukasz Kumański - dobok, ütős hangszerek, vokál
Matteo Bassoli - basszusgitár, szintetizátor, vokál
Sasha Boole - gitár, szájharmónika, bendzsó

A projektben rajtuk kívül ezúttal számos vendégzenész és -énekes jutott szerephez - köztük van Chris Georgiadis, a Turbowolf frontembere, aki az elsőként megjelent 'Got Your Tongue' single-ben vokálozik. Íme a dal hivatalos videoklipje:

Alább továbbá elérhető a második single, az 'Angel Of Light' hivatalos videoklipje. Az új dalban és a kisfilmben vendégként szerepel a Myrkur énekesnője, Amalie Bruun.

A lemez megjelenése előtt néhány nappal bemutatták a "western-stílusú" 'Under The Spell' dal hivatalos klipjét is. Egy "elvont gitár-témákkal, lüktető dob- és basszus-játékkal, karcos vokálokkal, valamin a különleges vendég, Mary Goore sajátos performanszával felszerelt, vintage, vadnyugati nótára" kell számítani.

A 2020-as 'New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1' album folytatásán emellett vendégként szerepel többek közt Gary Holt (Slayer, Exodus), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Mary Goore, Randy Blythe (Lamb Of God), a Myrkur frontasszonya, Devin Townsend, David Vincent (ex-Morbid Angel), Doug Blair (W.A.S.P) és Olve 'Abbath' Eikemo (Immortal, Abbath). Az új albumra 12 gótikus, okkult himnusz került fel, az "outlaw country" stílus erős beütésével. Így néz ki a lemez teljes dallistája:

01. Black Hearse Cadillac (feat. Hank Von Hell, Anders Odden)
02. Under The Spell (feat. Mary Goore)
03. All Hope Has Gone (feat. Blaze Bayley, Gary Holt, Jeff Mantas Dunn)
04. Witches Don't Fall In Love (feat. Kristoffer Rygg)
05. Losing My Blues (feat. Olve Abbath Eikemo, Frank The Baptist, Chris Holmes)
06. Coldest Day In Hell (feat Ralf Gyllenhammar, Douglas Blair)
07. Year Of The Snake (feat. David Vincent)
08. Blues & Cocaine (feat. Michale Graves)
09. Silver Halide Echoes (feat. Randy Blythe)
10. Goodbye (feat. Alissa White-Gluz, Devin Townsend)
11. Angel Of Light (feat. Myrkur)
12. Got Your Tongue (feat. Chris Georgiadis)

Az albumot több különféle változatban is elő lehet rendelni - erről bővebb infók az alábbi képre kattitva érhetők el:

Bővebb infók, hírek: www.meandthatman.com


Pénteken új albumot ad ki a ME AND THAT MAN együttes - itt a friss klipes dal, az 'Under The Spell'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.