Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Klip-premier: MORGARTEN - 'Die Or Fight'

2021-09-15
A svájci black / folk metal banda, a Morgarten bemutatta frissen megjelent 'Cry of the Lost' albuma új videoklipjét. Íme a 'Die Or Fight':

A Morgarten immáron több mint 15 éve turnézik aktívan Európa-szerte. A kisebb klub-turnék mellett olyan fesztiválokon is fellépett már a banda, mint az Occultfest (NL), a Brainstorm Festival (NL), a Devils Rock For An Angel (BE), a Mannried Open Air (CH), a Winter Armageddon (DE) és a Rise Of Trolls (BE). 2018-ban továbbá ők voltak a legendás Finntroll svájci bulijainak előzenekara.

A Morgarten idén új albumot adott ki, 'Cry of the Lost' címen. A "leendő folk / black metal-klasszikus" lemezt a neves Jens Bogren (Opeth, Dimmu Borgir, Amon Amarth) keverte és Tony Lindgren (Opeth, Eluveitie, Sepultura) maszterizálta. A dob-témák rögzítését a banda a világhírű Fascination Street Stúdióban eszközölte, David Castillo (Carcass, Opeth, Leprous) segítségével.

Az Ensiferum, az Eluveitie és a Wind Rose rajongóinak erősen ajánlott 'Cry of the Lost' album megrendelhető CD-n, limitált LP-n és digitális formában, az Inner Wound Recordings kiadó révén.

Az új album egyes dalaiban itt bele is lehet hallgatni:

Bővebb infók, hírek: www.morgarten.net


Klip-premier: MORGARTEN - 'Die Or Fight'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.