Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

CD

DIM VISION

EPIDERMIS


A kép nagyításához kattintson a képre.

Ár: 1 590 Ft
990 Ft (2.5 €)

Értesítést kérek, ha a termék akciós

Számcímek:
1. Havoc 03:05
2. Arrival Of Obscurity 04:46
3. Indifference 03:25
4. Subconscious Shades 05:45
5. Virtue 05:09
6. Emptiness Stricken 03:23
7. Obsession 04:16
8. The Epidermis 07:24

Kiadó: Nail Records

Hossz: 37:13

Megjelent: 2006.10.09.

Stílus: Death Metal

Alakult: 2000, Debrecen, Magyarország

Egyéb információ:

A DIM VISION 2000-ben alakult Debrecenben. (Dust néven kezdtek koncertezni, a névváltásra 2002. elején került sor). Az első felállást Suta Bence - ének, basszusgitár, Lukács Máté - gitár, Varga Sebestyén - dob, Goyo - gitár, Ványi Lajos - gitár alkotta. Már ebben az idoben is születtek saját számok, de ezek soha nem kerültek felvételre. Zenéjük leginkább a death metalhoz áll közel, de látókörük nem szûkülbe kizárólag erre a stílusra.

A "From Dust..." a zenekar elso demója, a felvétel 2002. decemberében készült. Az anyagra nagyon sok pozitív és bíztató visszajelzés érkezett. A zenekarból a felvétel után távozott Ványi Lajos gitáros aki késobb, a Raventor tagja lett. A Dim Vision négy taggal, teljes erobedobással folytatta a munkát. Suta Bence basszusgitáros poszton kisegíto tagja lett a Neochrome zenekarnak (2005 nyár végéig). Késobb néhány koncerten Lukács Máté gitáros is kisegít náluk.

2004 tavaszától kezdve folyamatos a koncertezés az országban a debreceni Choose Your Path zenekarral. Amerre felléptek, koncerteken, fesztiválokon sokan megjegyezték nevüket, a magyarországi metal undergroundban már ismerõsen cseng a nevük.

A 2004-es év legfontosabb pontja azonban, hogy végre elkészült a második Dim Vision demo/EP, melynek a címe "Aether". Ez a 3 számos hanganyag huen tükrözi, milyen irányban fejlodött tovább a zenekar, gyorsabb és komplexebb számok születtek. Az "Aether"-bol mindössze 150 darab készült, foleg promóciós célra. A munka azóta sem állt meg, folyamatosan készülnek az újabb számok! 2005-ben lehetoség is adódott, hogy a Watch My Dying Klausztrofónia turnén elozenekaraként szerepelhessenek. Folyamatosan érkeznek az elso visszajelzések a második demóval kapcsolatban, a fogadtatása hasonlóan pozitív, mint az elso anyagé. A Stygian Shadows fanzineban Dávid Lászlónál, az év demója minõsítést kapták. Nyár elején tervbe van véve egy nagylemez felvétele, melyen szerepelni fognak az "Aether" demó/Ep tételei is.

Az Epidermist elsõ nagylemezüket hosszas egyeztetések után 2005 augusztus végén kezdték el fölvenni. Közel két hét folyamatos munka során rögzítették a dobokat, a gitárok nagyrészét és a basszust. A munkát csak decemberben folytatták, ekkor megtörtént a szólók és az ének rögzítése is. Az anyagot Goyo editálta, Vee (Neochrome) keverte és Csatáry Attila maszterizálta a Track Master studióban. Az Epidermis hivatalos megjelenésének dátuma 2006 Október 9. Szerzõi kiadásban jelenik meg a Hammer World segítségével országos terjesztéssel.


Termék ajánlása

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás