Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

CD

CROWHILL TALES

BEFORE BIRTH (EP)


A kép nagyításához kattintson a képre.

Ár: 600 Ft
1.5 €

Értesítést kérek, ha a termék akciós

Számcímek:
1. Torn Apart to Motion
2. Narporja
3. Behind th Mirrors
4. Before Birth

Kiadó: Szerzői kiadás

Hossz: 31:53

Megjelent: 2013.03.01.

Stílus: Melodic Thrash/Death Metal

Alakult: 2005, Kisvárda, Magyarország

Tagok:
LOSONCZI Péter - gitár
HEGEDŰS Norbert - gitár
Gerome GRANDPERE - ének
FEKETE Zoltán - basszusgitár, vokál
GAZDAG Gergő - dob

Egyéb információ:

A zenekart HEGEDŰS Norbert és LOSONCZI Péter alapította 2005 nyarán.

Számos tagcsere után a CROWHILL TALES felállása 2007-ben stabilizálódott [HEGEDŰS Norbert (gitár), LOSONCZI Péter (gitár), BALOGH Tibor (ének), GAZDAG Gergő (dob) és FEKETE Zoltán (basszusgitár)]. A zenekar ekkor aktív koncertezésbe kezdett, olyan nevesebb bandákkal osztozott egy színpadon, mint a Kalapács, Absurdity (FRA), Kathaarsys (ESP), valamint részt vett az Azfeszten is.

2010 évvégén a bemutatkozó anyag felvételei közben az énekes BALOGH Tibor úgy döntött, hogy elhagyja a zenekar kötelékeit. 2011 tavaszán, a párizsi születésű Gerome GRANDPERE csatlakozott a CROWHILL TALES soraiba. Ennek következményeként a zenekar úgy döntött, hogy ezentúl a dalait angol nyelven szólaltatja meg. Koncertek sora következett a Casketgarden, Dalriada, Angerseed, Nigromantia, Moby Dick társaságában és a Vekeri fesztiválon melynek headliner bandája az Amorphis (FIN) volt.

Létrejötte óta a CROWHILL TALES mindig is arra törekedett, hogy egy sajátos, legfőképpen csak rá jellemző stílust alakítson ki a Thrash / Death metalt használva kiindulópontként, de atmoszférikus akusztikus részekkel színesítve azt. Ennek a zenei „ötvözetnek” első kézzel fogható formája jelenik meg Before Birth címmel 2013. március 1-én.


Termék ajánlása

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás