Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd végig az ORIGIN új albumát!


2014-07-03

Európában július 4-én jelenik meg az új Origin album, az Agonia Records jóvoltából. Az anyagot a banda állandó partnere / hangtechnikusa, Robert Rebeck producelte.

Az új lemez felvételei a Kansas-i Chapman Recording Stúdióban zajlottak; a keverést Colin Marston végezte, a Menegroth Stúdióban. Az 'Omnipresent' borítóját ezúttal is a Nevermore-ral, a Kataklysm-mel és az Exodus-szal közös munkájáról ismert Colin Marks készítette.

Az új albumon mutatkozik be az Origin új énekese, Jason Keyser (ex-Skinless), aki az előző 'Entity' lemez bemutató-turnéján érkezett a bandába. Erről John Longstreth dobos így nyilatkozott: "Az Origin általában mazochista, kaotikus és érzéketlen albumokat gyárt. De mindig kell valami trükk - és ehhez a trükkhöz meg kellett találnunk a megfelelő srácot. Ezért van velünk Jason; két éven keményen dolgozott mellettünk a turnék során, így volt időnk rájönni, hogy ő a tökéletes frontember. Aki egyébként nem tudná: az Origin trió formájában rögzítette annak idején az 'Entity' albumot; állandó énekes nélkül... Szóval most nagyon örülünk, hogy itt van nekünk Jason, aki pontosan azt csinálja, amit egy állandó énekesnek tennie kell".

"15 év technikás death metal brutalitás elegye" - jellemezte új anyagát a banda.

Íme a tracklista:

01. All Things Dead
02. THRALL:FULCRUM:APEX
03. Permanence
04. Manifest Desolate
05. Absurdity of What I Am
06. Source of Icon O
07. Continuum
08. Unattainable Zero
09. Redistribution of Filth
10. Obsolescence
11. Malthusian Collapse
12. The Indiscriminate
13. Kill Yourself (S.O.D. feldolgozás)

Nemrég bemutatásra került az album első dalszöveges videója, ami az 'All Things Dead' nótához készült. Emellett lentebb teljes egészében meghallgatható az album.

Az 1997-ben alakult Origin Észak-Amerika egyik legsikeresebb technikás death metal bandája - kétszer is felkerültek a Billboard Új Előadók Listájára (Heatseekers): 'Antithesis' albumuk a 21., 'Entity' lemezük pedig a 20. helyen végzett. Tíz év alatt a banda bejárta turnéival az egész világot; idén pedig ismét ellátogatnak Dél-Kelet Ázsiába és Ausztráliába.


Hallgasd végig az ORIGIN új albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás