Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videoklip-premier: HELLYEAH - 'Moth'


2014-07-15

A Hellyeah bemutatta legújabb, 'Blood For Blood' című albumának friss videoklipjét, ami a 'Moth' című single-dalhoz készült.

Az új Hellyeah album munkálatai tavaly ősszel indultak, Kevin Churko producer [Ozzy, 5FDP] The Hideout Recording nevű Las Vegas-i stúdiójában. (A banda első három albumát Abbott "házi stúdiójában", a VP's Upstairs-ben rögzítették.)

A "mocskos, nyers groove metalt a Motörhead punk rock-os energiájával vegyítő" 'Blood For Blood' az alábbi tracklistával került a boltokba június 10-én, az Eleven Seven Music kiadó jóvoltából:

01. Sangre Por Sangre (Blood For Blood)
02. Demons In The Dirt
03. Soul Killer
04. Moth
05. Cross To Bier (Cradle Of Bones)
06. DMF
07. Gift
08. Hush
09. Say When
10. Black December

Az album a megjelenés első hetében több mint 17,000 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard 18. helyezettje lett.

"Újabb szintekre szeretnénk eljutni a zenénkben, ezért válaszottuk az Ozzy-val, a Five Finger Death Punch-csal és az In This Moment-tel is bizonyított Kevin Churko producert. Vegas-ban zajlottak a munkálatok, éppen az ottani lakásom utcájában, így majdnem olyan érzésem volt, mint amikor Texas-ban vettük fel a régi anyagokat" - mondta korábban Vinnie Paul a 93X Rádió interjújában.

A lemez első single-dala, a 'Sangre Por Sangre (Blood For Blood)' immáron hivatalos videoklip formájában is elérhető. A kisfilmet Robert Sexton (Soulfly, Death Angel, Cavalera Conspiracy, Amen) rendezte - a forgatás Hollywood-ban zajlott. Frissen bemutatásra került a 'Moth' című dal videoklipje is - alább ez is megtekinthető.
Mindemellett lentebb meghallgatható a teljes album dalokra lebontva.

Az új album borítóját Chad Gray énekes a neves tetováló-művésszel, Paul Booth-tal közösen készítette. booth - aki korábban a Slayer-rel, a Slipknot-tal, a Sepulturával, Soulfly-jal és a Lamb Of God-dal is dolgozott - a következőket nyilatkozta: "Az utolsó projekt, amin Chad-del közösen dolgoztam, a Mudvayne egyik dizájnja volt. chad ezután kért fel, hogy segítsek neki a 'Blood For Blood' illusztrációjánál. Azonnal igent mondtam, mert tudtam, hogy jó móka lesz. Chad mindig szabadsággal lát el engem, ha ilyen alkotásról van szó; így közösen tényleg kiváló csapat vagyunk".

Greg Tribbett (Mudvayne) gitáros és Bob "Zilla" Kakaha (Damageplan) basszer február végén kilépett a Vinnie Paul Abbott (Pantera) vezette Hellyeah zenekarból. Azóta a "szakítás" okait megmagyarázták a banda tagjai: "Néha szükségszerű meghozni különböző döntéseket. Az emberek folyamatosan találgatnak. Most azonban ne tegyétek! Csak is a jó érdékben tettük meg ezt a lépést. Ha meghalljátok az új lemezt, megértitek!"

Vinnie Paul Abbott dobos, Tom Maxwell gitáros és Chad Gray énekes bemutatták az új basszusgitárost: a posztot a Mastodon-ból ismert Troy Sanders testvére, Kyle Sanders (Bloodsimple) vette át; az új turné-gitáros pedig Christian Brady (Magna-Fi) lett.


Videoklip-premier: HELLYEAH - 'Moth'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás