Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Szakított énekesével a CRASHDÏET


2015-02-27

A svéd glam rockerek és Simon Cruz énekes útjai különváltak.

"Meg voltak az okai annak, hogy a közelmúltban nem adtunk híreket magunkról. Elsősroban az, hogy Simon Cruz énekes kilépett a bandából. Sőt, konkrétan egy japán mini-turné közepette hagyott el minket... Anélkül, hogy bármit is közölt volna velünk előre. Az elmúlt hónapok egyébként is elég zavarosak voltak; mi magunk sem tudtuk, mi lesz a vége ennek az egésznek... azon kívül persze, hogy a továbbiakban nem működünk közre Simon-nal. Na mindegy... új albumunk felvételei a tervek szerint haladnak ezután is; de hamarosan erről bővebb infókat is elárulunk!".

Simon Cruz - aki korábban a stockholmi Jailbait tagja volt - 2009-ben érkezett a jelenlegi Reckless Love énekes, H. Olliver Twisted helyére. Őt megelőzően David Hellman (művésznevén Dave Leppard) énekelt a Crashdiet-ben, aki 2006 januárjában öngyilkosságot követett el Uppsala-i otthonában (Dave egyes riportok szerint felakasztotta magát).

A Frontiers Records 2013 januárjában adta ki a Crashdiet legutóbbi, 'The Savage Playground' című albumát, amiről korábban ITT írtunk.


Szakított énekesével a CRASHDÏET
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás